zimawojtek Napisano 17 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Do JC Od pewneo czasu mam problemy z opcjami na FORUM: - wszystkie wiadomości sa zaznaczone jako nowe - nie moge sprawdzic autora wiadomości, gdy juz jestem w niej (działa tylko na stronie głównej Zaznaczam, że nie czepiam się, tylko pytam, bo dawniej wszystko było OK i może jest to tylko wina moich ustawień albo CUŚ innego. Czy ktoś ma jeszcze takie objawy?) Pozdrawiam i do zobaczenia w Maso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Do JC Ja tez nie moge sprawdzic autora wiadomosci jak jestem w niej. I nie zebym sie czepial, ale tylko tak stwierdzam. Pozdrawiam i do zobaczenia w Maso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Do JC A to ciekawe? U mnie wszystko działa poprawnie? Bobic jak będę w W-wie to chętnie sie temu przyjrzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 18 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Do JC U mnie to samo:P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Do JC No oki. Choć wydaje mi się, że mówisz o czym innym. Jak odpisujesz komuś na posta to masz jego post powyżej i jego osobę. I nie możesz podejrzeć (nie wysaiwtla się info o osobie) w wtym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 19 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Do JC U mnie jest to samo ale to juz od dłuższego czasu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 19 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Do JC U mnie wszystkie posty są nowe ale info o autorze i tych którzy odpowiedzieli mogę oblookać Pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi