Roobs Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Tylko proszę bez śmiechów:) Będę jutro przejeżdżał przez Katowice, a mam wielką ochotę na pieczoną kurzą wątróbkę lub kaszankę. Może ktoś polecić miejsce gdzie bedzie smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 a idź Pan z takim offtopiciem, tylko smaka mi na wieczór narobiłeś i jak tu zasnąć teraz... ale niestety Ci nie pomogę, bo ani wątróbki ani kaszanki w Katowicach nie jadłem, więc nie mam pojęcia gdzie dobrą serwują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 A strusia z grilla nie chcesz? Było takie państwo niedawno z Stolycy i namówiłem ich, smakowało Im :smile: Oczywiście to stek ze strusia, nie struś w całości :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre372 Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Może to nie jest w Katowicach , ale jest pewne ze jedzenie jest bardzo smaczne ,w soboty i niedziele aby dostać stolik w godzinach obiadowych należy zrobić rezerwacje ,i knajpa jest po rewolucji Geslerki http://podprosiakiem.pl/ Tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Najlepsza kaszanka to z Biłgoraju....mniam. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 A strusia z grilla nie chcesz? Było takie państwo niedawno z Stolycy i namówiłem ich, smakowało Im :smile: Oczywiście to stek ze strusia, nie struś w całości :biggrin: Tylko kaszanka lub wątróbka ale...spotkałem się ze strusiem w menu. Kiedyś wracając z wczasów zachciało mi się zwykłej kiełbaski z grilla....było wiele dań, jak zupa z rekina, mięso strusia itd ale zwykłej kiełbasy nie było. Pojechałem dalej licząc że cos się trafi jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Tylko proszę bez śmiechów:) Będę jutro przejeżdżał przez Katowice, a mam wielką ochotę na pieczoną kurzą wątróbkę lub kaszankę. Może ktoś polecić miejsce gdzie bedzie smacznie. Musisz mieć niedobór żelaza w organizmie, zbadaj się.pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Musisz mieć niedobór żelaza w organizmie, zbadaj się.pozdro. Mam to opanowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polokocta Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Roobs , jeżeli chcesz zamawiać gdzieś w Katowicach to poproś o krupnioka, kaszanki możesz nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 a idź Pan z takim offtopiciem, tylko smaka mi na wieczór narobiłeś i jak tu zasnąć teraz.... Nie chciałem Ci wiekszej chęci robić na noc ale może na drugie śniadanie : Dobrze wypieczona na ruszcie kaszanka z musztardą, świeżym pieczywem,lub smażona na maśle z jajkiem na patelni albo prostu z piekarnika z duszoną cebulką. Ślinka cieknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Off topic Roobs, odbijajac pileczke napisze Ci tylko, ze jestem w Korbielowie i na taka kaszaneczke moge w kazdej chwili skoczyc do karczmy, a na deser jeszcze doplzyc grillowany oscypek z zurawina Ha! Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Cześć Roobs, odbijajac pileczke napisze Ci tylko, ze jestem w Korbielowie i na taka kaszaneczke moge w kazdej chwili skoczyc do karczmy, a na deser jeszcze doplzyc grillowany oscypek z zurawina Ha! Wysłane za pomocą Tapatalk Apetyt jest czyli zdrowie też wraca... Pozdro Grześku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Zgadza się, tylko forma jeszcze nie najlepsza;) Jeździć bez ACL się da, oczywiście bez żadnych szaleństw na razie. Ale potwierdziło się to co mówiłeś - najgorsze jest chodzenie w samych butach - trzeba bardzo uważać. Mi jeszcze wpięcie buta sprawia sporo problemów, ale cały czas do przodu, są postępy;) Również pozdrawiam;) Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Cześć Zgadza się, tylko forma jeszcze nie najlepsza;) Jeździć bez ACL się da, oczywiście bez żadnych szaleństw na razie. Ale potwierdziło się to co mówiłeś - najgorsze jest chodzenie w samych butach - trzeba bardzo uważać. Mi jeszcze wpięcie buta sprawia sporo problemów, ale cały czas do przodu, są postępy;) Również pozdrawiam;) Wysłane za pomocą Tapatalk Na nartach pewnie a w butach jak paraliż - skąd ja to znam. Po prostu musisz być jak najczęściej na nartach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi