Raceman Napisano 16 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Czy ktoś jeździł na tych nartach? Proszę o informacje o tych deskach i wrażeniach z jazdy. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 16 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Kneissl Red Star SL 04/05 pytanko bardzo fajna narta - niestety droga i z miękką krawędzią, za to ślizgi nadspodziewanie trwałe. Jest tylko jeden warunek - widziałem ją w wersji sandwich i monoblock - musi być sandwich pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Kneissl Red Star SL 04/05 pytanko Ja widziałem te sezon wcześniejsze ,właśnie sandwich. Były za 1300 z płytą i wiązaniami na jesień 2004 w Wiśle. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm8 Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 Kneissl Red Star SL 04/05 pytanko jeżdżę na ed Star WC ale z sezonu 02/03 i są super , łatwo wchodzą w skręt, bardzo dobrze trzymają na krawędziach, i jeździ się jakoś lekko np w porównaniu z Atomic SL9 do których trzeba miec nóżki ja H.Maier. Dla mnie extra a dopiero zacząłem próbować jazdy na krawędziach i expertem się w żadnym razie nie czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi