MB Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Więc ja zakładam komitet obrońców :stupid: SB jako moderatora :sorrow: Nie neguję i się nie przyłączam. Z wiadomych (dużej części userów) powodów.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Odpowiem Ci najlepiej jak potrafię. Zapytaj o to JC.:cheerful: A co ja mam z tym wspólnego? Mnie też nie pytajcie. Ja jestem w tym wieku, że nie pamietam już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Nie neguję i się nie przyłączam. Z wiadomych (dużej części userów) powodów.: A może chcesz wygryźć SB i wskoczyć na jego miejsce? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 A może chcesz wygryźć SB i wskoczyć na jego miejsce? : Tak na pewno miałby Mirek czas a przede wszystkim chęci :tongue: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 A co ja mam z tym wspólnego? Mnie też nie pytajcie. Ja jestem w tym wieku, że nie pamietam już. Jestem nieco starszy. Jednak dobrze pamiętam. Wiek i pamięć nic tu nie mają do rzeczy. Przecież to admin dobiera sobie moderatorów. Czyż nie? :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Coście się tak chłopa uczepili! tu jest więcej upierdasów na tym forum. Ja też dostałem bana na początku za pisio...ów (teraz wszyscy jadą o polityce i nic!) ale zgodnie z żołnierską zasadą MŁODY MUSI MIEĆ PRZEJ...NE! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Coście się tak chłopa uczepili! tu jest więcej upierdasów na tym forum. Ja też dostałem bana na początku za pisio...ów (teraz wszyscy jadą o polityce i nic!) ale zgodnie z żołnierską zasadą MŁODY MUSI MIEĆ PRZEJ...NE! :biggrin: Ja też na początku dostałem "babnana",za jakąś tam nie cenzurę,choć chyba od przekleństw było daleko. Wówczas jeszcze modem był Bobic (serdecznie pozdrawiam). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 A skąd wy q...a wiecie że ja dziś(a w zasadzie wczoraj) cały dzień w trasie i że to dobry moment żeby sobie po mnie pojeździć? A SB czyta i dyplomatycznie milczy... :wink: No oczywiście że tak, to moje ulubione zajęcie stać za winklem zacierać rączki i cieszyć się jak się pali :stupid: Jak odpocznę po ciężkim dniu pracy, to rzeczowo odniosę się do mądrze postawionych pytań :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Jak odpocznę po ciężkim dniu pracy, to rzeczowo odniosę się do mądrze postawionych pytań :smile: No to już nie mogę się doczekać! Się wątek roooozwinie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 No to już nie mogę się doczekać! Się wątek roooozwinie! "Double bulls eye" Się popłakałem, ze śmiechu oczywiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Jak odpocznę po ciężkim dniu pracy, to rzeczowo odniosę się do mądrze postawionych pytań :smile: Ooo tak, koniec nudy w tym wątku. Brawo Sławek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 znam SB - osobiście -równy gość, Ja tylko dodam,że na SB zawsze można liczyc - nigdy pomocy nie odmówi. Po za tym,dobra praca moderatora to taka,która dla nas jest niezauważalna.Niezauważalna dla przestrzegajacych regulaminu forum. Tak przynajmniej mi się wydaje. I tu moje uznanie dla Sławka. :applause: Ooo tak, koniec nudy w tym wątku. Brawo Sławek! Z ust mi to wyjąłeś... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Ja tam nigdy nie dostałam bana :tongue: grzeczna i poprawna od samego początku :angel: :crazy: SB przespany z tematem to lada moment rozwieje wątpliwości i wszystko stanie się jasne :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 No to już nie mogę się doczekać! Się wątek roooozwinie! Ooo tak, koniec nudy w tym wątku. Brawo Sławek! Ach... to tak... Jaja sobie robicie z poważnego człowieka, w takim razie dam Wam lekcję cierpliwości Odpowiem dopiero w niedzielę:tongue: Albo nie w poniedziałek :stupid: Ja jestem w tym wieku, że nie pamietam już. No to akurat prawda, przed świętami jak się spotkaliśmy, to palcem groziłeś że między świętami widzimy się, ja rzuciłem że będę czekał na telefon, a Ty że będziesz dzwonił i widzimy się na pewno :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Odpowiem dopiero w niedzielę:tongue:Albo nie w poniedziałek :stupid: :wink:Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 SB jest doskonałym moderatorem, ponieważ to człowiek o niezwykłym sercu, roztropności i wrażliwości. Ponadto, jako że może pochwalić się ogromną wiedzą z zakresu sprzętu narciarskiego i ośrodków narciarskich w Polsce i za granicą zawsze chętnie służy pomocą i dobrą radą. Nie zachowuje swojej wiedzy tylko dla siebie - dzieli się nią hojnie ze wszystkimi. Ładnie? SB, a teraz wstań z podłogi i z powrotem usiądź na krześle Ty MB też 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) Kasia a teraz trochę o wadach SB :biggrin: Albo nie,nazbierało by się tego :tongue: Ps.Dokładnie dwa pierwsze zdania to prawda Tylko przy kompie czasami za bardzo ponosi go fantazja ułańska z domieszką złośliwości.Prawda :stupid: Edytowane 21 Styczeń 2016 przez marcinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 SB nie ma wad.... ...powinieneś to wiedzieć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 SB nie ma wad.... ...powinieneś to wiedzieć... Bez komentarza :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 SB nie ma wad.... ...powinieneś to wiedzieć... Tak Marcinie szanowny SB jak równiez drugi ,wielki nieobecny ,moderator (Bończa chyba) oraz Administrator JC nie mają wad i nie ma na ten temat dyskusji :biggrin:Ja to wiem od dawna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Chodzące ideały normalnie :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Widzę że można pochwalić się tu bananami :biggrin: Póki co nie dostałem ani jednego, chociaż niektóre moje posty były edytowane i skracane do kilku słów :wink: JC i Moderatorzy nie mają wad. Natomiast my, często omylni i niewdzięczni goście, mamy ich pełno :biggrin: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Widzę że można pochwalić się tu bananami :biggrin: Póki co nie dostałem ani jednego, chociaż niektóre moje posty były edytowane i skracane do kilku słów :wink: JC i Moderatorzy nie mają wad. Natomiast my, często omylni i niewdzięczni goście, mamy ich pełno :biggrin: : Taaaa, i tu posypujemy głowę popiołem :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) Od Dziobaków się tu aż roi :tongue: Edytowane 21 Styczeń 2016 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Od Dziobaków się tu aż roi :tongue: A co ty masz przeciwko tym biednym stekowcom. One są pod pełną ochroną. Piozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi