JC Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Kurcze... Przysnęło mi się. Nic jeszcze nie napisał..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Kurcze... Przysnęło mi się. Nic jeszcze nie napisał..? Napisał,że napisze za tydzień... i wątek chwilowo umarł. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Napisał :cheerful: Czekać grzecznie, w przyszły poniedziałek:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Optymista (SB) Ma nadzieję, że do przyszłego poniedziałku zapomnimy i się wymiga... :smile: Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 SB nie z tych co się migają. On woli dolewać oliwy do ognia i grzać się przy tym.:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 jaki temat tak odpowiedź : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 No dobrze, a może w takim razie każdy napisze po 3 zalety i 3 wady (jeśli takie widzi) naszego szanownego moda SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 3 wady (jeśli takie widzi) Raczej jeśli się odważy... :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 No dobrze, a może w takim razie każdy napisze po 3 zalety i 3 wady (jeśli takie widzi) naszego szanownego moda SB? 1. Inteligencja 2. Poczucie humoru 3. Znajomość tematów narciarskich (szeroko rozumiana) Wady: Jeśli Go poznam oko w oko, to może znajdę jakieś wady? Pozdrawiam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Zalety: Poczucie humoru Dobre rady Ciekawe wpisy i relacje (pisane trochę innym językiem) Wady: Czasami zbyt cięty język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Raczej jeśli się odważy... :wink: :biggrin: cicho... jak na razie nieźle idzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Ja się boję.: :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 No jak to.... Napisz coś napisz chociaż zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 No jak to.... Napisz coś napisz chociaż zalety Żebym mógł pisać o zaletach to SB musiałby być długonogą czarnulką.: Ale niestety nie jest,w związku z tym jakie może mieć dla mnie zalety.:crazy::applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 No dobrze, a może w takim razie każdy napisze po 3 zalety i 3 wady (jeśli takie widzi) naszego szanownego moda SB? :biggrin::biggrin::biggrin:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Ale o co chodzi w tym wątku bo wpadłem tu po przerwie i nie za bardzo chce mi się kartkować do tyłu. Może ktoś pokrótce opisać własnymi słowami tak na szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Ale o co chodzi w tym wątku bo wpadłem tu po przerwie i nie za bardzo chce mi się kartkować do tyłu. Może ktoś pokrótce opisać własnymi słowami tak na szybko? Tego nie da się opisać, to trzeba czuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 I przeżywać od samego początku ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Nareszcie sobota.:biggrin: Nie dlatego się cieszę,że weekend ale dlatego,że po weekendzie będzie poniedziałek.:stupid: A być może,a być może w poniedziałek zabawa zacznie się od nowa.:cheerful: No bo jak nie!: To biorę zabawki i wychodzę z tej piaskownicy [czy SB powinienn...]. :sorrow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Nareszcie sobota.:biggrin: Nie dlatego się cieszę,że weekend ale dlatego,że po weekendzie będzie poniedziałek.:stupid: A być może,a być może w poniedziałek zabawa zacznie się od nowa.:cheerful: No bo jak nie!: To biorę zabawki i wychodzę z tej piaskownicy [czy SB powinienn...]. :sorrow: Jak nie jak tak! Przecież dla SB "słowo droższe od pieniędzy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Ale o co chodzi w tym wątku bo wpadłem tu po przerwie i nie za bardzo chce mi się kartkować do tyłu. Może ktoś pokrótce opisać własnymi słowami tak na szybko? Ja właśnie przeczytałem nadrobiłem wszystkie zaległości Przeczytawszy je, powiem jedno: SB = PIROMAN dlatego czekam na poniedziałek :stupid: P.S. Nie zdziwiłbym się, jakby w odwecie SB napisał po kąśliwym zdaniu w stronę każdego, kto wziął udział w tej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Jak nie jak tak! Przecież dla SB "słowo droższe od pieniędzy". No chyba że pójdzie "śladem" Michaela Bieglera!! i ..........: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 No chyba że pójdzie "śladem" Michaela Bieglera!! i ..........: Gwarantuje ci,że SB nie wie kto Michael Biegler. :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Gwarantuje ci,że SB nie wie kto Michael Biegler. :tongue:t Pewnie już zapytał wujka google :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Nieśmiało przypominam, że mamy już poniedziałek :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi