MB Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Czyżby samego JC? : :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 To ja w oczekiwaniu na ...... coś zjem , chlapnę , zjem itd. Nie mogę żyć w niepewności co to będzie jak SB napisze Jeden zawał przeżyłem więc nie mogę się denerwować ps. SB ma być i już - takie moje zdanie :stupid: gdzieś wyczytałem że to "nasze" forum jest specyficzne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 A ja siem nie dam strollowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 To jeszcze tylko kilka godzin przebierania nóżkami i prawda nam się objawi ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Kurde twardy jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 SB tutaj to jak pesel w dowodzie, tego po prostu nie idzie zmienić :laughing: A tak serio to SB niech rządzi i dzieli, Raz tego pochwali, raz innego opierdzieli. Szczyptę złośliwości też czasem zapoda, Ale co tu zmieniać? Już taka jego uroda :crazy: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Był! Czytał! Dał lajka kmarcinowi! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Był! Czytał! Dał lajka kmarcinowi! :biggrin: Bo w skrócie,ale w samo sedno! :wink: :applause: No i ma talent... :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Był! Czytał! Dał lajka kmarcinowi! :biggrin: Zaczynamy odliczanie? Jeszcze kilka minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Zaczynamy odliczanie? Jeszcze kilka minut... kupiłeś kijki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Chcę tylko przypomnieć,że już jest poniedziałek,czas by już był żeby coś fajnego,kąśliwego przeczytać.:biggrin: Ale,ale... Jak to pisał SB? Ach... to tak... Jaja sobie robicie z poważnego człowieka, w takim razie dam Wam lekcję cierpliwości Odpowiem dopiero w niedzielę:tongue: Albo nie w poniedziałek :stupid: Ha! I tu jest pies pogrzebany.Nie napisał w który poniedziałek.: Może dopiero w Lany Poniedziałek.:tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 MB obyś nie wykrakał ? A z taką "nadzieją" weszłam, żeby z przytupem zacząć nowy tydzień ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 MB obyś nie wykrakał A z taką "nadzieją" weszłam, żeby z przytupem zacząć nowy tydzień Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I ja godzinkę wcześniej wstałem,aby miło zacząć dzień. A tu kicha.: Jak pracować?Jak żyć? :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 ....Jak pracować?Jak żyć? :tongue: Spokojnie. Dzień jest długi:smile: Biorąc pod uwagę poczucie odpowiedzialności Sławka, on tego tak nie zostawi. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Spokojnie. Dzień jest długi:smile: Biorąc pod uwagę poczucie odpowiedzialności Sławka, on tego tak nie zostawi. Pozdrawiam Ja też uważam, że odpowie. Widocznie wczoraj był bardzo zajęty. Albo miał problem z Internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 yhmmm, pewnie tworzy :stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Asiek, a ja już myślałem, że SB coś napisał i są nowe komentarze. Nie poszedłem dzisiaj do pracy, bo wszyscy tak podkręcili atmosferę. Jak mnie zwolnią z roboty to będziecie się składać dla mnie na karnety w tym sezonie, bo zanim znajdę nową pracę to trochę minie..... Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Czekać grzecznie, w przyszły poniedziałek:stupid: A tymczasem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Czekać grzecznie, w przyszły poniedziałek:stupid: A tymczasem :crazy: Dlaczego mnie to nie dziwi? : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Czekać grzecznie, w przyszły poniedziałek:stupid: A tymczasem No to przynajmniej konkretny termin podany, ale do pracy to już dzisiaj nie zdążę :stupid:. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Komu się mod nie podoba niech zakłada KOB. KOB = Komitet Obrony Banowanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 No to przynajmniej konkretny termin podany, ale do pracy to już dzisiaj nie zdążę :stupid:. Pozdrawiam serdecznie. No to masz tydzień wolnego... :cheerful: Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 No to masz tydzień wolnego... :cheerful: Pozdr. Chyba dokończę stare relacje? Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 SB jest roztropny... potrzebuje czasu żeby się ustosunkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 :crazy: Dlaczego mnie to nie dziwi? : :wink: Zdjęłaś mi to z klawiatury.:stupid: Ja to po kościach czułem.: I żeby nie było nic na ten temat nie wiem i nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi