artix Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 A co ty masz przeciwko tym biednym stekowcom. One są pod pełną ochroną. Piozdrawiam Absolutnie nic, poprostu piękne się czyta niekwestionowane uwielbienie naszego moda :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 SB jest doskonałym moderatorem, ponieważ to człowiek o niezwykłym sercu, roztropności i wrażliwości. Hmmm tak tak, kocha wszystkich userów, każdemu dogodzi, nikomu ni zaszkodzi, miód na serce i plaster na rane. Nadaj się n moda jak kulturysta na aktora, aktor na gubernatora Californii, judoka na prezydenta Rosji i Komorowski do pilnowania żyrandola. Chwała Dzielnemu Sławkowi! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Ha, a jednak wątek się rozwinął i jest coraz zabawniejszy :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Absolutnie nic, poprostu piękne się czyta niekwestionowane uwielbienie naszego moda :biggrin: Trochę dystansu do wpisów z emotikonkami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Trochę dystansu do wpisów z emotikonkami ;-) A jednak :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 21 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Zakładając ten temat, nie dawałem mu dnia (liczyłem też na bana), obelgi i itp., a tu w dwa dni tyle o SB można się dowiedzieć :angel:, Czy założyć taki o JC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Zakładając ten temat, nie dawałem mu dnia (liczyłem też na bana), obelgi i itp., a tu w dwa dni tyle o SB można się dowiedzieć :angel:, Czy założyć taki o JC? Tak, to świetny pomysł. Proponuje założyć nawet dwa. W pierwszym wpisy pochwalne na pewno przekroczą długość jaką jeden wątek może zajmować w bazie danych. Czy to oznacza, że skonczylismy o Sławku? :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Tak, to świetny pomysł. Proponuje założyć nawet dwa. W pierwszym wpisy pochwalne na pewno przekroczą długość jaką jeden wątek może zajmować w bazie danych. Czy to oznacza, że skonczylismy o Sławku? :sorrow: Nie, nie. Nie skończyliśmy o SB! Przecież On dopiero się wypowie, a wtedy wątek się rozkręci. Teraz to tylko rozgrzewka :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Panowie i Panie bycie modem to nie taka przyjemna misja. Trzeba mieć czas i dużo, dużo chęci to tak- jak by mieszkać z znienawidzoną teściową i mając bardzo głęboką studnie brać tylko wodę na herbatkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Zakładając ten temat, nie dawałem mu dnia (liczyłem też na bana), obelgi i itp., a tu w dwa dni tyle o SB można się dowiedzieć :angel:, Czy założyć taki o JC? Cześć... Stary! Ty masz chyba jakiś problem emocjonalny, za co miałeś dostać babnana?(zapożyczone od MB),wcześniej nie interesowało mnie kto jest moderatorem. Dzięki Tobie,poszperałem po forum i stwierdzam że SB to jest równy gość, pozdro:cool::buk z toba.: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Ten pikny .gif prezentuje "łańcuszek pokarmowy" każdego forum. http://i46.tinypic.com/ie2j6b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Ten pikny .gif prezentuje "łańcuszek pokarmowy" każdego forum. http://i46.tinypic.com/ie2j6b.jpg Dzięki FerraEnzo. Nie wiedziałem, że jeszcze potrafię yoko geri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Cześć... Stary! Ty masz chyba jakiś problem emocjonalny, za co miałeś dostać babnana?(zapożyczone od MB),wcześniej nie interesowało mnie kto jest moderatorem. Dzięki Tobie,poszperałem po forum i stwierdzam że SB to jest równy gość, pozdro:cool::buk z toba.: Liczyłem to nie to samo, co dostać Bana, widzisz ile dobra uczyniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 (edytowane) Oczywiście, że SB powinien być moderatorem. Podpisuję się dwoma nartami, dwoma kijami, jednym kaskiem i jednymi goglami (z 2 szybami). Edytowane 22 Styczeń 2016 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) Ten pikny .gif prezentuje "łańcuszek pokarmowy" każdego forum. http://i46.tinypic.com/ie2j6b.jpg Siedzieliśmy,mam tu na myśli różnych userów tegoż forum ,kilka razy przy jednym stole z modem SB oraz adminem i JC nigdy nie wykonał yoko geri w stosunku do nikogo.:crazy: :wink: :biggrin: Może jest wyjątkiem potwierdzającym regułę pokazaną w tym "łańcuszku pokarmowym".:angel: P.S. Szkoda,że to dopiero sobota.: Niecierpliwie czekam poniedziałkowej riposty SB.:shocked: Edytowane 23 Styczeń 2016 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Mirek dobrze wiesz że Jacek to ostoja spokoju : Choć raz widziałem jak mu się podniosła adrenalina Ale to się nie liczy bo było uwarunkowane rozmową z kobietą :laughing::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 SB jest doskonałym moderatorem, ponieważ to człowiek o niezwykłym sercu, roztropności i wrażliwości. Ponadto, jako że może pochwalić się ogromną wiedzą z zakresu sprzętu narciarskiego i ośrodków narciarskich w Polsce i za granicą zawsze chętnie służy pomocą i dobrą radą. Nie zachowuje swojej wiedzy tylko dla siebie - dzieli się nią hojnie ze wszystkimi. Odznacza się przyjemną powierzchownością i dobrą postawą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 No i oto nadejszła wiekopomna niedziela. Czekam jak na szpilkach na objawienie Naszego Ukochanego Moderatora.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 No i oto nadejszła wiekopomna niedziela. Czekam jak na szpilkach na objawienie Naszego Ukochanego Moderatora.:cheerful: Czekałem w nocy, bo chciałem byc pierwszym, który TO przeczyta... i nic. SB nie wyspałem się przez Ciebie! Za chwilę obije sobie czoło o klawiaturę... Litości... Pisz... :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 To jest dowód na zaniedbywanie obowiązków. On poprostu nie czyta forum :tongue::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 (edytowane) ...w takim razie dam Wam lekcję cierpliwości Odpowiem dopiero w niedzielę:tongue: Albo nie w poniedziałek :stupid: To tylko w formie przypomnienia.: To jest dowód na zaniedbywanie obowiązków. On poprostu nie czyta forum Jak widać jest więcej takich którzy nie dokładnie czytają.:cheerful: Edytowane 24 Styczeń 2016 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Łubudubu, łubudubu niech nam żyje najlepszy moderator teko klubu!:tongue: To pisałem ja. Areski:laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 To tylko w formie przypomnienia.: Jak widać jest więcej takich którzy nie dokładnie czytają.:cheerful: Masz mnie, właśnie spojrzałem w twój wątek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Masz mnie, właśnie spojrzałem w twój wątek :wink: A to akurat nie ciebie miałem na myśli.:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 A to akurat nie ciebie miałem na myśli.:tongue: Czyżby samego JC? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi