Magda Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 zdarza się ,że firmy robią sprzęt specjalnie dla sieci sklepów lub wypożyczalni...i wtedy jest inna nazwa Tego to ja się domyśliłam..tylko ciekawe czy poza tą literą X i innym kolorem jest jeszcze jakaś różnica : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dobrze trzymający but to taki w którym trzeba odpiąć dwie górne klamry po pierwszych kilku zjazdach, potem wszystko się układa jak trzeba i można śmigać bez odpinania do zamknięcia wyciągów, taka moja teoria z praktyki. Sam mam San Marco 130 (już nie produkowane), zbyt wygodne to one nie są i pewnie gdybym miał decydować po chodzeniu w sklepie, albo w domu to pewnie bym ich nie wybrał, ale nie od tego są buty narciarskie. Zazwyczaj jak jestem na nartach to spędzam w butach po 10 godzin dziennie i jak idę/jadę na narty skibusem i wracam to odpinam klamry i problemu z uciskiem nie ma. Poza tym tak jak mówił Mitek, nie ma co mitologizować dobierania butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda Napisano 28 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Dostałam oficjalna odpowiedz od Nordici, ze to jest taki sam but, różni się tylko nazwą i kolorem... A jest tańszy o prawie 200zł niz gdzie indziej takze jade dzis na przymiarki do Makro, tam zawsze bede mogła zwrocic w razie czego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda Napisano 29 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Buty kupione.. rozmiar 24,5..wydaje sie w sam raz biorąc pod uwagę Wasze wskazówki. W domu jak sie siedzi to w miarę wygodnie, ale dopiero stok zweryfikuje czy jest ok.. Moze bedzie jak na łyżwach, że pierwsze wyjście to boli tu i tam, a potem się but dopasowuje i jest lepiej :biggrin: Tylko gdzie ja mam teraz je wytestować jak za oknem w dzień 10 stopni :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi