Arek1982 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Gdzie mogę śledzić w internecie jakie warunki ( jaka temperatura,grubość pokrywy śnieżnej, ogólna prognoza pogody) narciarskie panują na stokach we Włoszech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Choćby i na skionline, masz zakładkę "pogoda". Ja lubię zaglądać na bergfexa http://www.bergfex.pl/italien/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Gdzie mogę śledzić w internecie jakie warunki ( jaka temperatura,grubość pokrywy śnieżnej, ogólna prognoza pogody) narciarskie panują na stokach we Włoszech ? Ja na telefonie zainstalowałem iSKI Italia i tam sprawdzam (tak jest mi najwygodniej) a poza tym to oczywiście skionline w zakładce stacje i bergfex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi