Maurycy Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Wiele osob mysli ze narciarstwa nie mozna uprawiac np. latem. I nie chodzi mi tu o narciarstwo wodne, ani na igielicie. Istneija stoki pod halla. Wprawdzie sa krtutkie po 600-800m ale zawsze to cos. Jezdzisz na prawdziwym sniegu w w temp. ponizej 0. Mozna tez pojechac na lodowiec, ale co to jest za przyjemnosc jak na trening musisz jechac zaraz o swicie i o 8 rano sie zwijac bo sie slonce roztapia Moze ktos z was byl na takim stoku ?? Ja wiem ze jest w niemczech w Botrof ( nie wiem czy to sie tak pisze). Z krynicy sa organizowane tam wyjazdy. (tzn. chyba bede w wakacje, przez mojego trenera). Moze ktos ma fotki z takiej halli. Spoko byloby jakby zamiescil gdzies. Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy o narciarstwie latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Narty w lecie ?? Pisze się Bottrop, a dokładna nazwa to VELTINS Alpincenter Bottrop. Długość 640 m szerokość 30 m Zobacz na stronę: www.alpincenter.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Narty w lecie ?? dzieki, byles moze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Narty w lecie ?? ej ale tam na tehj stronie sa zdjecie, bo chyba jestem slepy >?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Narty w lecie ?? W Neuss rowniez jest hala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi