Arek1982 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Która opcja lepsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Ja zdecydowanie wolę Kronplatz od Alta Badia, w Livigno nie byłem, wszyscy z PL tam byli to ja uznałem że nie pójdę za owczym pędem :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Cześć.Zdecydowanie Kronplatz.Ale dlaczego chcesz jechać do Livigno? W tym terminie w Austrii masz wielokrotnie więcej lepszych ośrodków ,a jeśli chodzi o Kronplatz z Alta Badią...to koniecznie musisz śledzić pogodę i warunki w tym regionie,Alta Badia leży dość nisko,i końcem marca może wszystko płynąć...ale może być też arktyczna zima..tego nikt nie wie.Nawet Janek57:biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Cześć.Zdecydowanie Kronplatz.Ale dlaczego chcesz jechać do Livigno? W tym terminie w Austrii masz wielokrotnie więcej lepszych ośrodków ,a jeśli chodzi o Kronplatz z Alta Badią...to koniecznie musisz śledzić pogodę i warunki w tym regionie,Alta Badia leży dość nisko,i końcem marca może wszystko płynąć...ale może być też arktyczna zima..tego nikt nie wie.Nawet Janek57:biggrin: Pozdrawiam Witam W Austrii bylem już parokrotnie, we Włoszech nie bylem i dlatego chce jechać do Włoch. Dlaczego Livigno ?? - wysoko położne i w marcu nie powinno być problemu ze sniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi