johnny_narciarz Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Kiedy wchodzę na skionline.pl,włącza mi się taka strona: http://pl.info-fitness.com/wap_wagaInf/index.php Dzieje się to na kompie i na tablecie.Komp jest archaiczny,ale od razu dodam,że mam tu jeden z najlepszych antywirusów. Ta strona wskakuję regularnie. Drugi problem. Kiedy wgrywam zdjęcia,lub je przeglądam,czasem wskakuję jakiś "Error 500".Tak się dzieje tylko z kompa.Może temu,że archaiczny?Ale po ponownym przeładowaniu,wszystko zdjęcia wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) Drugi problem. Kiedy wgrywam zdjęcia,lub je przeglądam,czasem wskakuję jakiś "Error 500".Tak się dzieje tylko z kompa.Może temu,że archaiczny?Ale po ponownym przeładowaniu,wszystko zdjęcia wchodzą. Piecsetka to raczej timeout po stronie serwera... Gdybanie.. Ale na pewno to nie problem po Twojej stronie Maciek Edytowane 15 Styczeń 2016 przez mysiauek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Piecsetka to raczej timeout po stronie serwera... Gdybanie.. Ale na pewno to nie problem po Twojej stronie Maciek Czyli silnik Forum? A może takie oblężenie przezywa? :proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Wirusa na serwerze na 100% nie ma. Kłopot zapewne wynika z silnika forum, który jest już wiekowy. Mamy wszystko przygotowane do wymiany na najnowszy, ale nie chcemy tego robić w środku. Czy chodzi o środek sezonu narciarskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Mnie przekierowało dzisiaj na coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 J Czyli silnik Forum? A może takie oblężenie przezywa? :proud: Dopóki nie zobaczymy logów to możemy gdybac. Piecsetka nigdy nie jest jednoznaczna jak np 404. Natomiast ogólnie mówiąc: serwer zwraca Ci błąd, więc to nie Twój komp. Jak chcesz poczytać to vbhelp.pl + error500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Nie wiem czy wniosę coś mądrego do dyskusji,bo kompletnie nie kumam o czym piszecie. : Nie korzystam z forum na Androidzie,czyli jak rozumiem w telefonie. A mój komp nie ma nic wspólnego z Androidem (chyba nic więc dziwnego mi nie wyskakuje. Mam nadzieję,że tak pozostanie.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 U mnie też wczoraj wyskoczyło na dobre (a już w sobotę jak byłem w Szczyrku zaczęło mi się przy przeglądaniu forum wpychać) - telefon na Androidzie, przeglądarka: Chrom, AVG zainstalowane widać tego nie chyta. Upierdliwe na maxa - co dajesz wstecz to znowu wyskakuje. Przekierowanie na stronę taką jak na zrzucie leitnera z informacją o wirusach oraz dodatkowo okienko z propozycją ściągnięcia 2 plików - jak klikniesz OK domyślalam się, że łykasz trojana i innego wirusa (prawdopodobnie ich nazwy są w tym okienku wymienione). Rozłączam połączenie, wchodzę w przeglądarkę, wpisuje na nowo adres forum i na jakiś czas znowu pomaga. Mnie przekierowało dzisiaj na coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Od jakiegoś czasu widzę zamiast czasu takie znaki "%d h" o co chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, marek_kapica napisał: znaki "%d h" o co chodzi? atak ruskich hakerów - chodzi o procenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 5 godzin temu, marek_kapica napisał: Od jakiegoś czasu widzę zamiast czasu takie znaki "%d h" o co chodzi? Marek, wiem o tym. Musimy poczekać na łatkę forum. Powinna się pojawić wkrótce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2017 Ja mam cały czas problem na androidzie, na różnych urządzeniach. Nie reaguje na dotyk, lub aktywuje coś czego nie miałem zamiaru nacisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi