turim Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2005 dostałem dzisiaj taką wiadomość: " Przygotowania do sezonu trwaja I nie mowie tutaj tylko o sezonie zimowym ale takze o letnim. Juz niebawem przedstawiony zostanie dokladny plan z nowa koleja krzeselkowa oraz plany na sezon letni i zimowy. Uchyle nieco rabka tejemnicy. Nowa kolej to blisko 1300m 6-osobowego wyprzeganego krzesla z urozmaicona trasa" no no 6 osobowa, szkoda że tylko białka tak prężnie się rozwija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2005 białka Tak wielka szkoda! I szkoda, ż emają takie małe górki do dyspozycji! Ale jeszcze oprócz 6-tki w najblizszych latach staną jeszcze dwa nowe krzesła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosek Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2005 białka Wiem że ma powstać nowa dłuższa kanapa na Wierchomli, ma ruszyć w tym sezonie , nie wiem tylko jak zaawansowane są prace. Jeszcze w marcu obiecywali że na pewno w nowym sezonie ruszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2005 białka tylko zeby zostalo tam troche miejsca do jazdy, a nie same wyciągi:) narazie wyglada to tak, ze przepustowosc wyciagow jest kilkakrotnie wieksa od przepustowosci tras:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2005 białka będziesz w Maso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2005 białka Zimka ?? Jasne ze bedzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 12 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2005 białka że co, zima w lecie?? Jasne że bede. A steskniłeś sie za mną??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2005 białka No jasne Zimka, tym bardziej, ze nie wiem czy z wami na deske pojade na Hel Bo autko w Niemczech sie szuka - ale za to jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2005 białka Ty się Jaca szykuj do zdięć bo ten twój kolega materiał do ksiązki zrobił taki że będzie trzeba całość od nowa robić...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 13 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2005 białka bobic to ja mam propozycje-jedź niuautkiem do maso tylko wcześniej wykup pakiet akcji orlenu od kulczyka, myslę że tanio ci puści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2005 białka Mówisz o tym od wina? To będziemy robić nowe fotki tylko kto za to zapłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2005 białka Jak bedzie autko, to je najpierw zagazuje - z Orlenem nic nie mam do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 14 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2005 białka Mówię o tym co dzwoniłem - ma pisać nowe wydanie narciarstwa w łikend :-) A co do płacenia to myślę że jeśli mu zależy na wywiązaniu się ze zlecenia w wydawnictwie to powinien się podzielić - w sumie to twój kolega :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 14 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2005 białka no, ale orlen tez ma gaz także spoko, nic sie nie martw, tylko wcześniej przed komisję wyjaśnić czemu biedronki siadaja na zbiornikach z gazem orlenu a nie innych:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 15 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2005 białka bobic-nie wystarczy mieć auto- jeszcze cza umić jeżdzić ps.FAJNE?? uchyl rąbka tajemnicy-plisss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 15 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2005 białka z tą jazdą to tak jak z nartami- nie starczy mieć narty;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2005 białka sugerujesz zimka, ze ty potrafisz ??? no to spoko, zobaczymy kiedys co do autka, to piterek juz rabka tajemnicy uchylil piszac o orlenie hihihi Reszte musisz sie domyslac, bo na razie nie zapeszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 16 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2005 białka zimek, ale jak bobic zajedzie do krakowa swoim niuwozem to kopiec kościuszki dla niego to tak jak dla Ciebie czas 4,52 min odcinek merano-val senales fakrobusem:PPP hhihihhi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 17 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2005 białka ej aj nie nadazam. orlen, maso val senales???? jeszcze kopiec kosciuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi