lokiec3 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Wybieram się tam na tydzień nartowania. Pytanie do forowiczów, którzy tam byli może nie raz i nie dwa i lubią dobre jedzenie. Jakie polecacie jadłodajnie na stokach Salzburger Sportwelt oraz w samej miejscowości Wagrain bo tam będziemy mieszkać. Linki mile widziane. Czasem lubię potestować jedzenie w innych kulturach a szkoda by było wydawać Euraski na słabe jedzenie a jeszcze bardziej wyrabiać sobie opinie o kulinariach na podstawie miernoty. Dziękuję z góry za wskazówki. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Wybieram się tam na tydzień nartowania. Pytanie do forowiczów, którzy tam byli może nie raz i nie dwa i lubią dobre jedzenie. Jakie polecacie jadłodajnie na stokach Salzburger Sportwelt oraz w samej miejscowości Wagrain bo tam będziemy mieszkać. Linki mile widziane. Czasem lubię potestować jedzenie w innych kulturach a szkoda by było wydawać Euraski na słabe jedzenie a jeszcze bardziej wyrabiać sobie opinie o kulinariach na podstawie miernoty. Dziękuję z góry za wskazówki. Pozdrawiam. Ja osobiście polecam knajpę o nazwie Alm Monte przy dolnej stacji kolejki Flying Mozart: http://almmonte.com/ Polecam Klassiker, a zwłaszcza: Bio-Backhendl; Zwiebelrostbraten i kaczkę, czyli Ente. Tanio nie jest, ale 2 lata temu jadłem tam co wieczór, bo było tak pyszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Ja pamiętam bardzo przyjemną knajpkę po stronie Wagrain, na dole tras 39 i 40, z tego co zobaczyłam na mapach to nazywa się Hachaualm. Bardzo smacznie, ceny umiarkowane, a jak byliśmy to po knajpie, może z okazji świąt, kręcił się rubaszny właściciel i raczył gości schnapsem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi