magnusDux85 Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Może kogoś to zainteresuje -> http://charytatywni.allegro.pl/narty-prezydenta-rp-andrzeja-dudy-z-autografem-i2661161 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Może kogoś to zainteresuje -> http://charytatywni.allegro.pl/narty-prezydenta-rp-andrzeja-dudy-z-autografem-i2661161 Pozdrawiam To nie jest mój prezydent....więc dziekuję. Może WOŚP? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 7 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 To nie jest mój prezydent....więc dziekuję. Może WOŚP? Narty zostały wystawione na WOŚP mimo nagonki pisu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Cześć Również (delikatnie mówiąc) nie jestem fanem Pana Prezydenta Dudy ale bardzo doceniam jego inicjatywę. To jest właśnie przykład działają pozytywnego, którego ostatnio tak mało i dziękuję mu za to. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Cel dla dobra, nawet w małym stopniu...jest godny pochwały. PS. Fani "tego innego" mogą- mogli skorzystać z innej aukcji, tylko na Gęsiarce już się tak nie pojedzie. W sumie to na tym ktoś ewidentnie sie ktoś przejechał :D:D Przepraszam więcej nie będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 no ale jakby Bronek sokowirówke wystawił, to bym chętnie kupił, mój junior teraz dużo soczków pije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Cześć Również (delikatnie mówiąc) nie jestem fanem Pana Prezydenta Dudy ale bardzo doceniam jego inicjatywę. To jest właśnie przykład działają pozytywnego, którego ostatnio tak mało i dziękuję mu za to. Pozdrowienia Dokładnie tak. Tylko jeśli on sam jest "produktem prezydento-podobnym",to co za sprzęt wystawił? :eek: Obawiam się,że te narty maja jedynie wartość kolekcjonerską... :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 no ale jakby Bronek sokowirówke wystawił, to bym chętnie kupił, mój junior teraz dużo soczków pije Ja na działce mam jeszcze ruską, także też by mi się przydała. Żyrandolem i sztućcami też bym nie pogardził :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Cześć Dokładnie tak. Tylko jeśli on sam jest "produktem prezydento-podobnym",to co za sprzęt wystawił? :eek: Obawiam się,że te narty maja jedynie wartość kolekcjonerską... :tongue: Jeździł w AZS UJ i to nie tylko jak był studentem ale i jak już pracował. Wybitny nie był ale nie ma co się śmiać. Pewnie pojechałby gigant lepiej niż większość z nas nie mówiąc o SL. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Inicjatywa bardzo pozytywna jednak chyba nie będzie dobrze widziana przez partię z której wywodzi się PAD. Nie jestem fanem tego pana nawet mu nie kibicuję, szczerze mówiąc jest wynajętym człowiekiem na najwyższym stanowisku w Polsce. Mówią że ludzi poznaje się po owocach po czynach, według mnie to pierwszy chyba pozytyw jak na 6 miesięcy urzędowania to niewiele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 A ja nie powiem nic. Czytam tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 A tak abstra(brzydkie słowo)h...jąc od polityki, to head i speed w tej chwili za 7100zł . Trochę drogo ...:eek: Myślę że kupiec raczej te fajne nartki do gabloty wrzuci. Szkoda. Natomiast idea uczestnictwa w WOŚP ponad wytycznymi godna uznania:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Jeździł w AZS UJ i to nie tylko jak był studentem ale i jak już pracował. Wybitny nie był ale nie ma co się śmiać. Pewnie pojechałby gigant lepiej niż większość z nas nie mówiąc o SL. [video=youtube;b4Z_0qaSGEw] Biedy nie ma. Zwróćcie uwagę w końcówce filmu, że cień, jakby szybszy, jakby przed nim... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 A ja nie powiem nic. Czytam tylko. Ja też już więcej nie piszę, bo ban poleci, a ja mam relacje do napisania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Potraktujcie go jak Nszego - Narciarza, niech polityka zejdzie na bok, przecież jeździ i pewnie czyta warunki na forum! inaczej nie było by go na złoty groniu , przed nim żaden Prezydent, takiej inicjatywy nie zrobił. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Cześć Jeździł w AZS UJ i to nie tylko jak był studentem ale i jak już pracował. Wybitny nie był ale nie ma co się śmiać. Pewnie pojechałby gigant lepiej niż większość z nas nie mówiąc o SL. Pozdrowienia Tym bym się nie kierował bo to właściwie o niczym nie świadczy. Sam byłem w sekcji narciarstwa alpejskiego w AZS UAM i poziom był bardzo różny. Może po prostu ktoś mu podsunął wniosek o wpis do sekcji no to podpisał jak ma chłop w zwyczaju :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 7 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 [video=youtube;b4Z_0qaSGEw] Biedy nie ma. Zwróćcie uwagę w końcówce filmu, że cień, jakby szybszy, jakby przed nim... :wink: Biedy nie ma sam POC . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Potraktujcie go jak Nszego - Narciarza, niech polityka zejdzie na bok, przecież jeździ i pewnie czyta warunki na forum! inaczej nie było by go na złoty groniu , przed nim żaden Prezydent, takiej inicjatywy nie zrobił. Brawo! A jeśli ktoś krytykuje tego Pana, to niech sobie o tych wypowiedzianych (napisanych) słowach przypomni w dniu finału WOŚP, gdy przed niedzielną sumą zawaha się dwa złote do puszki wrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 A ja nie powiem nic. Czytam tylko. Nie poznaje, nie poznaje...coś w kieszeni Ci sie otwiera? Nie? Mam jeden zapasowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Cześć Tym bym się nie kierował bo to właściwie o niczym nie świadczy. Sam byłem w sekcji narciarstwa alpejskiego w AZS UAM i poziom był bardzo różny. Może po prostu ktoś mu podsunął wniosek o wpis do sekcji no to podpisał jak ma chłop w zwyczaju :smile: W tym wypadku wiem, że jeździł bo wiem kto go trenował. mnie też trenował. Filmik jak filmik: Go PRo tak przeinacza rzeczywistość, ze bardziej to nie jest żaden dowód. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 GoPro przeinacza, ale nie aż na tyle by nie móc stwierdzić, że na nartach obecny prezydent jeździ lepiej od poprzedniego, który preferował technikę "rzucę tyłkiem i może skręcę" Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Cześć GoPro przeinacza, ale nie aż na tyle by nie móc stwierdzić, że na nartach obecny prezydent jeździ lepiej od poprzedniego, który preferował technikę "rzucę tyłkiem i może skręcę" Wysłane za pomocą Tapatalk Takiej różnicy nawet GoPro nie zniweluje. Jak zdrowie?? Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Nie najgorzej;) mieśnia nie odbudowałem w 100%, ale i tak jest nieźle. Za tydzień spróbuje poślizgać się na oślich i zobaczyć czy kolano da radę. Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Cześć Nie najgorzej;) mieśnia nie odbudowałem w 100%, ale i tak jest nieźle. Za tydzień spróbuje poślizgać się na oślich i zobaczyć czy kolano da radę. Wysłane za pomocą Tapatalk Na oślich....No to znając Twój narciarski charakter.... będziesz się nielicho męczył. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 To znalazłem jeszcze jedną próbkę jazdy prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi