wp Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Od jutra 6.01 rusza Stożek w Wiśle . Czynna bedzie trasa czerwona i krzeselko. Wyciąg ruszy jutro o 10.30. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 A nie wiesz przypadkiem czy coś mają zamiar postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 A nie wiesz przypadkiem czy coś mają zamiar postawić? 50 cm ubitego musi być jak chcesz postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 50 cm ubitego musi być jak chcesz postawić Coś tam mniej więcej kojarzę A nie wiem, jaki warun jest na Stożku, dlatego pytam. Np. na Złotym w weekend organizują zawody regionalne, więc może tam też już coś więcej zalega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 stożek, to jeśli chodzi o naśnieżanie w porównaniu ze złotym groniem "skromny żuczek" jest to też jeden z ośrodków słabo przegotowanych na bezśnieżna zimę (nie mają dużego zapasu wody niestety...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wp Napisano 6 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Pierwszy dzień sezonu za nami . Było nieżle - rano sztruks potem trochę twardo, jazda bez kolejek. Jutro czynne od godz 9.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Był ktoś?? Jutro chcę się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Był ktoś?? Jutro chcę się wybrać. Pada deszcz, jest ciepło ,ja odpuszczam w tym tygodniu wyjazdy na narty. Od weekendu powinno być zdecydowanie lepiej, może juz w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 wiem, ale liczę na Stożkowy mikroklimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 wiem, ale liczę na Stożkowy mikroklimat... Ja bym nie jechał,ale przynajmniej luźno tam dzisiaj http://stozekwisla.pl/?id=5289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Planuje Białkę w piątek, puki nie ma ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Planuje Białkę w piątek, puki nie ma ferii Ale tam nie trzeba ferii :stupid::wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 a co ma Białka ze Stożkiem : :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi