Japoński Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Policzyłem że przy swojej wypadkowej masy do wymiarów Bobic może robić za dryfkotwę dla jednostek pływających klasy s/y Pogoria Swobodnie jest w stanie utrzymać taki żaglowiec na położonym kursie nawet przy sztormach powyżej 12 B. :-)) A dzisiaj jeszcze : na mazury, mazury... kto będzie - jestem na Nidzkim, startuję z Karwicy - można pomyśleć o jakiejś fajnej imprezce, gdzieś na bindudze. Niebywalców Nidzkiego ostrzegam że tam jest strefa ciszy - Silnik niet!! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Czyli rozumiem to, że wszyscy którzy posiadają motorówki, skutery wpływają na Nidzkie i psujemy weekend Japońskiemu ))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Mi niee... ale poznają siłę swoich pieniędzy - patrole są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Japan żyjesz???? Nie utop się nad wodą w przypływie szaleństwa bo się Zyta zapłacze! Pozdrowienia z gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Proszę, takim to dobrze Mazury słońce, a tu człowiek trenuje w pocie czoła i od tych gór to się już żygac chce...))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Z jakich gór ?? Od kiedy Bielko leży w górach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Bielsko miało być. A Wy to ani to Hanysy, anie to górole..... szkoda gadać ))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Bobic ja mam bliżej w góry niż Ty do Pałacu Kultury! ... i to nie dla tego, że W-wa taka wielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie ...że wtrące: na Międzybrodzkie czy Żywieckie (jeziora - dla słabych z geografii) też bliżej niż do stawu w Łazienkach ;D W sobotę dmuchało w żagle tak, że nawet w TV o tym mówili. Pozdrowienia z "Hrabstwa Kęt" ardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie ...nie, nie już Szczęśliwic nie będzę porównywał... ... ... bo ja mam większą górkę pod za domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie Łikend był zabawny jak chodzi o wiatr - na przemian silne szkwały ze wszystkich stron jednocześnie oraz cisza. Muszę Zytę wyszkolić na legwana woprowca - i będzie spokój. Gorzej bo jak kogoś uratuje to pacjent podczas holowania do brzegu może zejść na zawał. A Bobicowi ewidentnie szok tlenowy zaszkodził - za mało somgu w wawie - niezwyczajne biedactwo. :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie No to sie ciesze, ze wszystkim sie weekend udal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie My też się cieszymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbru Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Pierwsze informacje żeglarskie hehe...nie zauważyłem, ze forum już otwarte:) Pozdrawiam....nie byłem jeszcze na Mazurach, ale własnie mam okazję pojechać tam w drugiej połowie lipca. Dużo tam ludzi? Gdzieś 8 lat emu się tam wybierałem ze znajomymi, ale już na Słonecznym (SZczecin Polska) jeden samochód się zepsuł i ostatecznie wylądowaliśmy między Czaplinkiem i Starym Drawskiem:)było G! Pzdr drbru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi