Dan-D Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Andi a takie? http://www.skionline.pl/sprzet/buty-narciarskie,15-16,fischer,trinity-110-vacuum-full-fit,5674.html albo http://www.skionline.pl/sprzet/buty-narciarskie,15-16,head,raptor-110-rs-w,5319.html Kobiece ale z pazurem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Wysportowanie ogólne nie ma wiele wspólnego z nartami.... tutaj mam odmienne zdanie.. Przykład 1. Kobieta JOLA - jezdzi dużo na rowerze. cwiczy sobie jogę,,,,jest szczupla zgrabna - lekcja i nauka była łatwa... 2. Ksiegowa Aneta ,,, dużo jezdziła konno....lekcja i postęp ogromny.. 3.Pani W z Zabrza czy A z warszawy - kobiety tylko praca w biurze ...kondycja słaba oraz budowa ciała panie wkładały dużo wysiłku a postęp był słaby ponieważ sprawność fizyczna jest bardzo ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 buty te buciki sa swietne ale maja FLEX 110 a to oznacza że sa dla zawodniczki....lub dla super experta kobiety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 te buciki sa swietne ale maja FLEX 110 a to oznacza że sa dla zawodniczki....lub dla super experta kobiety.. No właśnie :smile: Przecież dziewczyna( kobieta) chce wspiąć się na "Matkę gór". Sam kupiłem buty race z flexem 110 . I nie jeździłem oszałamiająco, ale właśnie takie buty pozwalają moim zdaniem zrobić największe postępy, a co równie ważne , skorzystać z możliwości właściwie każdej przyzwoitej narty ( również za jakiś czas komórki!?). Inwestycja na lata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 a co szanowni forumowicze myślicie o blizzardach viva x 7 bo rozważam właśnie ich zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whisper Napisano 6 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Dziekuję wszystkim serdecznie. Jade jutro na Wroclove po Head Absolute joy a pozniej ustale sobie tygodniowy kurs z instruktorem i o , kompromis jestescie wszyscy bardzo pomocni i kochani. Naprawde dzieki i pomyslnosci w 2016 !!!!!!!!!!! <3 Czarownica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Ooooo, fajnie, kolejna forumowiczka na tych Headach :smile: Życzę Ci super wrażeń z jazdy!!! Napisz o wrażeniach :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Niestety z testowaniem nart bywa problem - w ośrodku w Austrii, do którego jadę, każda wypożyczalnia prowadzi inne marki - jedna heady (ale tylko niektóre modele), inna fischery, jeszcze inna atomiki. Poza tym gość stwierdził, że w terminie koniec karnawału to zwykle i tak mają mocno przebrany asortyment : Szkoda czasu, kasy i atłasu. Nie mam możliwości wyskoczyć gdzieś w Polsce na 1 dzień w góry na testy, więc skończyło się na buszowaniu w internecie i oglądaniu/macaniu nowych nart w sklepie. Dziękuję wszystkim dziewczynom i chłopakom z forum za opinie, wrażenia i porady - przeczytałam i wzięłam pod uwagę. :wink: W końcu się zdecydowałam, też na Heady, ale Super Joy, 163 cm. Kupione (w dobrej cenie) - czekam na dostawę. A potem na wyjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi