Gość Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Dziś po relacjach z REWELACYJNYCH warunkach na Chopoku wybór padł na Strbske Pleso. Czy dobrze? nigdy nie wiadomo co się dobrze zrobi. Ale bez waty... do rzeczy!Warunki: rano rewelacja, dośnieżone, twardo (-10 na dole) ale nie lodowo. Nawet na moich Experiensach 88 dało się wciąć w trasy. Ludzi mało, jazda pod bramki. Ale!!! do godziny 10 a potem się zaczęło! Białka w sezonie to bajka! Człowieki przyjechały tysiącami i zgarnęli śnieg w ciągu godziny z nartostrad. Od 11 jeździłem po tej bruździe śniegowej powstającej na bokach nartostrad :stupid: ale jak pisałem 88 pod butem i to jest to :applause: o 12.30 wypiąłem buty i poszedłem do auta! HORROR! : Strbske (mówię o mieście) było zablokowane. Auta stały wszędzie :eek: I taki ciągnący się tłum ludzi z nartami, sankami.... Korek na wyjeździe i wjeździe. Ja wyjeżdżałem 40 minut a korek na wjeździe zaczynał się na serpentynach przed miastem zaraz po zjeździe z głównej :stupid: A teraz kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 (edytowane) Już myślałem, że błędem było wybranie Litmanovej zamiast Szczyrbskiego, ale po tej relacji już wiem, że po prostu trzeba odłożyć sprzęt na kilka dni-następna fala uchodźców idzie przez Słowację... Edytowane 30 Grudzień 2015 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Nooo raczej zalecam! to był naprawdę horror! ale mało pojechałem po żonę na Tatralandie i... nie miałem gdzie zaparkować :eek: w środku: d...a przy d...ie a w Tesco wszystkie kasy czynne i... ch... z tego 20 min. :eek: Jutro Chopok będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Czyli jutro Słotwiny na 8 rano,karnet 1 godzinny i do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 No jak chcesz pojeździć a nie powozić się to góra 2 a Ty raczej się nie wozisz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 No to pytanie co lepsze -Chopok czy zatłoczone Strbske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 No wiesz Strbskie to 2 trasy :biggrin: ale zawsze jakaś odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Witam!Wiadomo może kiedy startuje Solisko?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygo Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 jak na razie nie ma zadnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Widać na kamerach że demontują metalowe podesty dla turystów na Solisku. Coś mi się wydaje że za niedługo otwarcie[emoji4]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi