leitner Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Dzięki! Dla takich komentarzy WARTO PISAĆ NA FORUM. Jutro (dzisiaj nie zdążę, bo wracam jeszcze do Wa-wy, a relacja z Rohaćy jeszcze czeka) wstawię filmiki z każdej trasy (nie zawsze dobrze widać, bo nie mam podglądu na kamerce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 O dzisiejszym Chopoku nie ma wiele co pisać, to samo co wczoraj, tylko dużo więcej ludzi: Dodatkową atrakcją było to, że na niektórych trasach, pojawiały się pośrodku hałdy śniegu. Czy oni nie są wstanie tego rozratrakować przed otwarciem ?Sytuację ratowało słowackie Bombardini:Oraz to, że udało mi się wreszcie trochę pojeździć na moich nowych GSach. Nie zabiły mnie, mimo sygnałów, że mogą wywieźć do lasu i zgwałcić :crazy: Dodatkowe 15 cm w niczym nie przeszkadzało. Od teraz wszelkie rozważania na temat czy kupić narty o 3 cm dłuższe czy krótsze będą budziły we mnie spore rozbawienie :laughing:Pojeździliśmy do 11 i odpuściliśmy. Jutro Tatralandia. Może w poniedziałek będzie mniej ludzi. W prognozach pojawia się też jakiś opad. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Priehyba-Zahradky cały czas ratrakują? Śnieżą jeszcze jakieś trasy czy woda już im się skończyła? Z hałdami śniegu na trasach, to oni tak mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Priehyba-Zahradky cały czas ratrakują? Dziś już nie ratrakowali trasy nr 1, ale coś nie widziałem ludzi na niej. Nie chciało mi się tam specjalnie jechać, żeby sprawdzać czy jest już czynna, bo miałem nowe narty na nogach i ew. powrót przez kamienne trawersy nie wchodziły w grę :happy: Z tego co widzę na mapce, to jest już oficjalnie otwarta. Śnieżą jeszcze jakieś trasy czy woda już im się skończyła? W nocy śnieżyli, bo było nowe kupki niegu na trasach, a w dzień, to nie widziałem odpalonych lanc, chyba, że w innych miejscach niż jeździłem. Z hałdami śniegu na trasach, to oni tak mają... Też już to nie pierwszy raz zauważyłem, tylko sie zastanawiam po co ? :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Z FB Chopoka: "Od zajtra 3. 1. 2016 bude pre všetkých lyžiarov otvorená ďalšia zjazdovka s číslom 1 (Priehyba - Záhradky)." Czyli już jasne - startuje od jutra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi