drbru Napisano 25 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2005 jestem ze szczecina i szukam jakiegoś forum żeglarskiego, mam patent sternika i chciałbym pogadać o paru sprawach... jak coś wiecie dajcie znać... dzięki i pozdro... drbru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2005 ktoś zna jakieś forum żeglarskie??? No to już robimy...tu! Wywołaj Japońskiego to zagorzały żeglarz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2005 ktoś zna jakieś forum żeglarskie??? Jak i narciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2005 ktoś zna jakieś forum żeglarskie??? Bobic uważaj bo jesteś w polu rażenia, jedno biurko to nie wielka odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2005 ktoś zna jakieś forum żeglarskie??? To fakt, to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2005 ktoś zna jakieś forum żeglarskie??? A Japan okopał się za tym biurkiem czy co, że go na forum nie widać? Czy może mu internet odłączyli, żeby za dużo na GG nie flirtował.? Bobic szturchnij go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2005 ktoś zna jakieś forum żeglarskie??? Szturchne go w poniedzialek ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 ktoś zna jakieś forum żeglarskie??? Jestem, jestem - ostatnio troszku podróżuję... Bobic - masz łomot za głupie uwagi. A pomysł z forum żeglarskim jest fajny - Jacuś dokładaj zakładeczkę. Obiecuję się pilnie udzielać. Pierwszy temat proponuję: Czy Bobic byłby dobry jako dryfkotwa..? Ja myślę że jak najbardziej, a i węgorza by się na niego złapało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi