leitner Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Natrafiłem na historię narciarstwa pokazaną w 11 minut. Oprócz starych nart są też pokazane stare wyciągi :cheerful::angel: [video=youtube;kkkNshaIKA8] PS Marboru, mam nadzieję, że nie wrzucałeś tego :tongue: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 (edytowane) Ok 10 minuty - serce do nart to mają! Gleba,sponiewieranie,znów jakimś cudem jedzie... :applause: Prawie jak ja na FIS Skrzyczne 12 lat temu... Tylko tak szybko nie wstawałem... :crazy: Edytowane 18 Grudzień 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 .....Oprócz starych nart są też pokazane stare wyciągi.... Mówisz o tym? [video=youtube;AoBtmzNiI6Q] Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Nie, chodzi mi o wyrwirączkę i krzesełko 2-osobowe z dość ciekawymi podporami (na tym filmiku co wstawiłem. Ten filmik co Ty wstawiłeś widziałem już kilka razy Jakby wszawobrodzi zobaczyli autobus na linach to cholery by dostali :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 PS Marboru, mam nadzieję, że nie wrzucałeś tego :tongue: Nie było Z przyjemnością obejrzałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Nie było Z przyjemnością obejrzałem. Dzięki. bylo, bylo, z mojej reki :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 1907 Karkonosze fotka zagadka z fb Karpacza, link gratis https://www.freethepowder.com/pages/history-of-skiing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 21 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2023 Niechcący natknąłem się na to, co załączam. Od tamtej pory minęło 60 lat. Chociaż to już zupełnie inny świat to jednak w dalszym ciągu pewne sprawy są niezmienne😀. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi