fredek321 Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 2 minuty temu, kemot06 napisał: Jakie są tam ceny? To co widać + 3 herbaty z sokiem 54 złote. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 Wyjazd pod hasłem Kaiserschmarrn, ostatnie moje domowe 😊 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Jeszcze raz reklama "grzybka". Sześcioletni chłopiec ze szkółki wylał dopiero co kupione kakao. Płacząc podszedł do baru prosząc o ścierkę do wytarcia. Panowie powiedzieli, że nic się nie stało, posprzątali i przynieśli świeże kakao "od firmy". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 19 godzin temu, idealist napisał: Wyjazd pod hasłem Kaiserschmarrn, ostatnie moje domowe 😊 Aż mi w brzuchu zaburczało! 😁😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 20 godzin temu, idealist napisał: Wyjazd pod hasłem Kaiserschmarrn, ostatnie moje domowe 😊 Witam, czy to kawałki cesarskiego omletu ? pozdrawiam: wariat jazdy Telemarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Tak, cesarski omlet w trzech odsłonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 1 godzinę temu, idealist napisał: Tak, cesarski omlet w trzech odsłonach Gdzie podajesz... pewnie będzie wielu chętnych... ja pierwszy 😋 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Pytanie retoryczne - czemu w Alpach jedzenie podawane jest w taki sposób? Też na stoku, też w górach, też jedzą to te same osoby, które u nas akceptują bylejakość. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Dużo większa konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Jeszcze załącz cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Jakie sa ceny tego na zdjeciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Omlet 1 - Top Mountain Crosspoint - Hochgurgl Omlet 2 - Drei Zinnen Restaurant - Kuhtai Omlet 3 - mazowiecki 😎 omlet 1 je się w takim klimacie A1191733-9745-4223-B5DC-D12E5719159A.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 47 minut temu, JC napisał: Pytanie retoryczne - czemu w Alpach jedzenie podawane jest w taki sposób? Jak widać nie takie znów retoryczne. Zasobność portfela klienta, dziesiątki lat trwania ośrodków, pewność śniegu, potrzeba klienta itd. Żeby podać na szkle (cokolwiek) trzeba mieć w kuchni więcej pomieszczeń. Może przyjdzie na to czas w Polsce, ale nie szybko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 1 godzinę temu, fredek321 napisał: Żeby podać na szkle (cokolwiek) trzeba mieć w kuchni więcej pomieszczeń. Może przyjdzie na to czas w Polsce, ale nie szybko. Dlatego pisałem że Pingwin postawił wysoko poprzeczkę konkurencji, u nich jest dobry ekspres do kawy, porcelana, lane piwo do kufla itd., a wszystko to w rozsądnych cenach. Dodatkowo szacunek, bo nie stara się na siłę nazwać baru samoobsługowego - restauracją, lecz używa poprawnej nazwy Bistro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2019 A tak podają w Słowacy Velka Racza Przepysznie podane i przepyszne 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2019 25 minut temu, marcinn napisał: Przepysznie podane i przepyszne Zgłodniałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2019 Dnia 13.02.2019 o 16:06, JC napisał: Pytanie retoryczne - czemu w Alpach jedzenie podawane jest w taki sposób? Też na stoku, też w górach, też jedzą to te same osoby, które u nas akceptują bylejakość. Nie wszyscy akceptują bylejakość! Dlatego jeździmy TAM! A różnica jest nie tylko w sposobie podawania i przyrządzania posiłków na stoku! Jest ich o wiele więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 12 godzin temu, marcinn napisał: A tak podają w Słowacy Velka Racza Przepysznie podane i przepyszne I pomyśleć, że 25 lat temu były tylko hranulki i vyprazeny syr, oczywiście z oblohom, a po godz 14 to w barze przy dolnej stacji w Lalikach była tylko zupa kminova. W hotelowej restauracji hotelu Raca w Oscadnicy juz nic nie było do jedzenia gdyż wszystko zjedli Węgrzy, jak informowała obsługa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 Chopok Kamienna Chata po remoncie - super urokliwie, sprawny bufet, porcelana i szkło i nawet ekspres do kawy. Ciekawostką jest danie pod nazwą ,,Polska Zemsta" (Polska Pomsta) - parówki z frytkami i keczupem Przy wejściu wita nas Nosicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 Godzinę temu, surfing napisał: Piękne ceny 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Dnia 30.04.2019 o 22:27, Gerald napisał: Piękne ceny 😍 i jak ładnie posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Ski & Bike Cafe miejsce obowiązkowe w Szczyrku dla fanów staroci narciarskich, szczególnie że dobra kawa i pyszne domowe ciasta. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 O jakie klimatyczne miejsce, podoba mi się - ktoś miał fajny pomysł, a starocie mają drugie życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 W sezonie 2019/2020 w SN Soszów w Wiśle na stacji pośredniej nową restauracje poprowadzi sam Borowicz znany z programu „Co je Borowicz”, już w weekend Soszów otwiera stoki, jeśli już będzie otwarta restauracja Borowicza, to w zapewne będzie to smaczny początek sezonu w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Przed narciarskim weekendem, moi Chińscy przyjaciele odwiedzili mnie z najlepszą herbatą Świata, No cóż, muszę sobie teraz sprawić termosik ma stok ., a może przy następnej wizycie w Chinach narty po chińsku hmmm .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi