Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Jedzenie na stoku


JC

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, JC napisał:

Pytanie retoryczne - czemu w Alpach jedzenie podawane jest w taki sposób?

Jak widać nie takie znów retoryczne. Zasobność portfela klienta, dziesiątki lat trwania ośrodków, pewność śniegu, potrzeba klienta itd. Żeby podać na szkle (cokolwiek) trzeba mieć w kuchni więcej pomieszczeń. Może przyjdzie na to czas w Polsce, ale nie szybko.

  • Like 2
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

1 godzinę temu, fredek321 napisał:

Żeby podać na szkle (cokolwiek) trzeba mieć w kuchni więcej pomieszczeń. Może przyjdzie na to czas w Polsce, ale nie szybko.

Dlatego pisałem że Pingwin postawił wysoko poprzeczkę konkurencji, u nich jest dobry ekspres do kawy, porcelana, lane piwo do kufla itd., a wszystko to w rozsądnych cenach.

Dodatkowo szacunek, bo nie stara się na siłę nazwać baru samoobsługowego - restauracją, lecz używa poprawnej nazwy Bistro.

  • Like 3
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 weeks later...
Dnia 13.02.2019 o 16:06, JC napisał:

Pytanie retoryczne - czemu w Alpach jedzenie podawane jest w taki sposób?

Też na stoku, też w górach, też jedzą to te same osoby, które u nas akceptują bylejakość.

Nie wszyscy akceptują bylejakość! Dlatego jeździmy TAM! A różnica jest nie tylko w sposobie podawania i przyrządzania posiłków na stoku! Jest ich o wiele więcej!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

12 godzin temu, marcinn napisał:

A tak podają w Słowacy Velka Racza

Przepysznie podane i przepyszne

 

IMG_20190304_170516.jpg

IMG_20190304_174036.jpg

I pomyśleć,  że 25 lat temu były tylko hranulki i vyprazeny syr, oczywiście z oblohom,  a po godz 14 to w barze przy dolnej stacji w Lalikach była tylko zupa kminova. W hotelowej restauracji  hotelu Raca w Oscadnicy juz nic nie było do jedzenia gdyż wszystko zjedli Węgrzy,  jak informowała obsługa. 

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 5 weeks later...

W sezonie 2019/2020 w SN Soszów w Wiśle na stacji pośredniej nową restauracje poprowadzi sam Borowicz znany z programu „Co je Borowicz”, już w weekend Soszów otwiera stoki, jeśli już będzie otwarta restauracja Borowicza, to w zapewne będzie to smaczny początek sezonu w Beskidach.

image.thumb.jpeg.faf4909d2f51751a936bc078dbf5060d.jpeg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Przed narciarskim weekendem, moi Chińscy przyjaciele odwiedzili mnie z najlepszą herbatą Świata, No cóż, muszę sobie teraz sprawić termosik ma stok ;) ., a może przy następnej wizycie w Chinach narty po chińsku hmmm .... ?

75245336-702D-48B7-BD0E-6B58F67FB99F.jpeg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


Booking.com


www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
×
×
  • Dodaj nową pozycję...