Chrumcia Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 10 marca Finał Mistrzostw Family Cup w Krynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 10 godzin temu, Chrumcia napisał: 10 marca Finał Mistrzostw Family Cup w Krynicy ...na który zapisać się można,nie uczestnicząc wcześniej w eliminacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 52 minuty temu, lski@interia.pl napisał: ...na który zapisać się można,nie uczestnicząc wcześniej w eliminacjach... a no można Hero Season Trophy będzie też w Spindlerowym Młynie 10 marca i 7 kwietnia na Chopoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 PUCHAR WÓJCIKA 2018 ZŁOTY GROŃ 10.03.2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 23 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2019 Odświeże temat jako że sezon coraz bliżej... Kalendarz MPA jest już od jakiegoś czasu, a i wstępny kalendarz Family Cup też od paru dni jest już na stronie. Z kim się widzę w Kluszkowcach 22 grudnia? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 23 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2019 2 minuty temu, Chrumcia napisał: Z kim się widzę w Kluszkowcach 22 grudnia? 😉 Najpierw zrób tak, żebyś zobaczyła tam śnieg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 W dniu 23.11.2019 o 18:47, WojtekM napisał: Najpierw zrób tak, żebyś zobaczyła tam śnieg No i snieza😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: No i snieza😉 załatwiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 KALENDARZ ELIMINACJI MISTRZOSTW POLSKI AMATORÓW 2020 SLALOM GIGANT Najbardziej cieszy mnie że Bieńkula nie zarośnie - zawody 18.01.2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 BSA Szczyrk 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Kluszkowce odwolaja czy nie? 🤔 Dzisiaj w Krakowie tyle mi pokazało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 Cześć. Ktoś coś wie o jakiś zbliżających się ogólnodostępnych zawodach SL/GS? Beskid śląski najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 W Białce MPA w piątek SL, na Harendzie MPA SL w sobotę, 1 i 2 luty niby w Szczyrku GS i SL MPA ale zobaczymy co z zima😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 (edytowane) Godzinę temu, Chrumcia napisał: W Białce MPA w piątek SL, na Harendzie MPA SL w sobotę, 1 i 2 luty niby w Szczyrku GS i SL MPA ale zobaczymy co z zima😂 31.01 masz Przemyśl,dobre punkty,bo tam mało kto przyjedzie... Edytowane 20 Styczeń 2020 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 35 minut temu, lski@interia.pl napisał: 31.01 masz Przemyśl,dobre punkty,bo tam mało kto przyjedzie... Bardzo wątpię żeby te zawody się odbyły. Wybieram się w tamte rejony na weekend 31.01-2.02 i na razie nie ma widoków na uruchomienie tras w Przemyślu. Prognozy nie dają szans na choćby kilkudniowy mróz w nocy, a że podkarpackie ferie już na półmetku, stok w tym roku zapewne nie ruszy. Szkoda wielka, bo zostanie przerwana moja kilkuletnia seria jazdy na tej górce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 Wydawało mi się,że oni już ruszyli w tym roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Przemyśl nie ruszył i nie ruszy, zawody będą odwołane a planowałam jechać 😑 No ale w weekend mój pierwszy start w slalomie 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 39 minut temu, Chrumcia napisał: mój pierwszy start w slalomie 3mam kciuki - powodzenia i kryształowej kuli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 9 godzin temu, Chrumcia napisał: Przemyśl nie ruszył i nie ruszy, zawody będą odwołane a planowałam jechać 😑 No ale w weekend mój pierwszy start w slalomie 😂 To się widzimy w Białce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotek Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Ja tam nie lubię wyginać zadka tak często, wolę GS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Dzisiaj w dolnośląskim w Rzeczce Family Cup 😉 Start o 18.00, z kim się widzę oprócz Mariusza? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Za tydzień spotkamy się w Suchym. Powodzenia dzisiaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Puchar Pilska 08.03.2020 Pozdrawiam mirekn ps. proszę o wywalenie z wątku o Pilsku żeby nie było dubla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaban Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 Cześć. Ktoś z forumowiczów wybiera się może na finały Familycup w Krynicy? Jak długo zazwyczaj trwają te zawody? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi