gruchauho Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Wczoraj na Siglanach w Wiśle odbywał się Puchar wójta gminy Pawłowice w GS. Piszę o tym dlatego, że.. wziąłem w nich udział To były moje pierwsze zawody, w końcu się przełamałem i po prostu pojechałem "zobaczyć". Cel był jasny - nie wypaść i nie być przy tym ostatni w swojej kategorii (18-30 lat) - udało się to zrealizować Trasa Trasa z góry Konkurencja może nie była z najwyższej półki, ot niedzielni narciarze (bez urazy dla nikogo - po prostu luźna atmosfera bez napinki) i takich było z 70%. Ale kilku zawodników jechało w gumach, ochraniaczach itp co mogło wskazywać że są obeznani z tematem j to głównie z takimi przegrywałem. Wrażenia z jazdy? Cóż, płaski stok, bramki rozstawione bardziej jak na SL, bez żadnych podkręconych. Największą trudnością była totalnie zniszczona trasa już po kilku przejazdach. Moja kategoria jechała jako ostatnia także była walka by utrzymać się w rynnie. W drugim przejeździe już trochę zaryzykowałem i uzyskałem wg mnie zadowalający czas 38,4 (zwycięzca miał 35,9), większość osób miała ponad 40s. Na starcie Podsumowując, jestem podjarany tematem🙃 Od teraz będę się starał startować jak najczęściej Oczywiście na razie w jakiś "niedzielnych" zawodach. Nie mam zamiaru kompromitować się na MPA I po zawodach Pozdrawiam 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Sobota 7.03 otwarte mistrzostwa Radzionkowa Złoty Groń Istebna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 (edytowane) https://www.helmissimo.it/helmissimo-gara-slalom-gigante-versciaco-monte-elmo.php Wybieram się tam,gdyby ktoś chciał wystartować w czymś ambitniejszym,mam 2 miejsca w aucie,chcę 3 dni pojeździć w Alpach,1 dzień zawody...Mogę pomóc ogarnąć cały temat spania i rejestracji,startowałem tam już... Edytowane 2 Marzec 2020 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 W piątek pierwsze zawody MPA, gigant w Harbutowicach, w niedziele slalom na Kaniowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 W piątek pierwsze zawody MPA, gigant w Harbutowicach, w niedziele slalom na Kaniowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 Zapraszam wszystkich amatorów i mastersów na zawody Hellen Hansen Masters Ligue Czarna Góra 21.02.2021 Zapisy szkolaczarnagora@gmail.com Info facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 1 hour ago, darek67 said: Zapraszam wszystkich amatorów i mastersów na zawody Hellen Hansen Masters Ligue Czarna Góra 21.02.2021 Zapisy szkolaczarnagora@gmail.com Info facebook zawody będą na stoku Koziniec, czy Litwinka/Grapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 Czarna Góra w masywie Śnieżnika -Stronie Śląskie Na stoku A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 15 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2022 Witam wszystkich ścigantów i nie ścigantów Jak co roku zapraszam na zawody dla amatorów HELLY HANSEN MASTER LIGUE CZARNA GÓRA 22/23 1-edycja 14-15.01.2023 Gigant Trasa A- wymagająca i przy dobrych warunkach śniegowych od samej górnej stacji dużej kanapy http://www.szkola.czarnagora.pl/dla-mlodziezy/zawody-hh-master-league Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi