piter3m Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Witam serdecznie Jako, że sezon za pasem, postanowiłem na mojej stronce internetowej sporządzić listę zawodów narciarskich dla amatorów. Lista będzie uzupełniana w trakcie sezonu. Zapewne nie uda się tam umieścić wszystkich wydarzeń odbywających się w Polsce, ale mam nadzieję zebrać ich tam jak najwięcej. Liczę też na Waszą pomoc. Jeśli macie informacje o jakimś wydarzeniu, którego nie ma na mojej liście to dajcie znać na maila: info@nartypomorze.pl Lada dzień zapewne zostaną tam też dodane zawody z cyklu Family Cup. Rozmawiałem z organizatorami i do końca tygodnia ma być znany terminarz. Mam nadzieję, że wykaz ten przyda się wielu czytelnikom forum Skionline. Zapraszam do lektury po adresem: http://nartypomorze.pl/zawody-dla-amatorow/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Gratuluję, fajny pomysł! :applause: Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter3m Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Zima nie rozpieszcza. Najbliższe zawody AZS Wintercup na Harendzie i dzień później Puchar Zakopanego na Szymoszkowej odwołane z powodu braku śniegu. Organizatorzy szukają nowych terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Fajna inicjatywa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Szczyrk SMR 02.02.2017r Sprawdź swoje umiejętności na profesjonalnie przygotowanej trasie slalomu giganta w zawodach VOLVO CAR Ski Cup. Udział w zawodach jest bezpłatny, może wziąć w nich każda osoba, która skończyła 18 lat. Dla trojki najlepszych uczestników w każdej z kategorii przewidziane są nagrody rzeczowe, pamiątkowe dyplomy i medale szczegółowe informacje i zapisy dostępne są wyłącznie przez stronę race-timing.pl, liczba miejsc ograniczona. Zapisy: https://www.race-timing.pl/pl/zawody/12/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 30 minut temu, surfing napisał: Szczyrk SMR 02.02.2017r Sprawdź swoje umiejętności na profesjonalnie przygotowanej trasie slalomu giganta w zawodach VOLVO CAR Ski Cup. Udział w zawodach jest bezpłatny, może wziąć w nich każda osoba, która skończyła 18 lat. Dla trojki najlepszych uczestników w każdej z kategorii przewidziane są nagrody rzeczowe, pamiątkowe dyplomy i medale szczegółowe informacje i zapisy dostępne są wyłącznie przez stronę race-timing.pl, liczba miejsc ograniczona. Zapisy: https://www.race-timing.pl/pl/zawody/12/ Biorę to właśnie pod uwagę... Zależy czy w piątek lub sobotę będzie gdzies Familu Cup - jak bedzie to jade na FC, jak nie to o Szczyrku skoczę Myslałam ostatnio wlasnie zeby otworzyć taki temat na temat zawodów narciarskich dla amatorów zeby kazdy kto wie podał date co i gdzie i kiedy Jako, że teraz często bywam w okolicach Krakowa to mogę częściej sobie pozwolić na wypady na narty, w tym na zawody - znacznie blizej niz z Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 http://www.zlotygron.pl/puchar-zlotego-gronia-04022018-aktualnosci-a85.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 no i zapisałam sie na Szczyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 A którego wypada w Szczyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 w ten piątek jest Volvo Car Ski Cup, Family Cup narazie nie wiadomo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Nowe wieści sprzed chwili PILNA DOBRA WIADOMOŚĆ Udało nam się porozumieć z właścicielami stoku w Wiśle #ośrodeknarciarskistożek i mają wolny termin 4 luty 2018 r. Już teraz wszystkich Was serdecznie zapraszamy na niedzielę do Wisły (Mistrzostwa Woj. Śląskiego). Jest to jedyny możliwy termin do rozegrania tych zawodów. Ciągłe przekładanie kolejnych imprez to spowodował. Możliwie szybko napiszemy wszystkie szczegóły dotyczące tej imprezy. Prosimy zapisujcie się już teraz i udostępniajcie tą informację znajomym. Pozdrawiamy Ekipa FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 W sobotę 3 luty V PUCHAR ZAKOPANEGO w narciarstwie alpejskim 2018 r. slalom gigant, Kasprowy Wierch. - MPA Niedziela 04.02 Family Cup Eliminacje woj. Śląskiego w Wiśle na Stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Dnia 30.01.2018 o 14:17, Chrumcia napisał: no i zapisałam sie na Szczyrk Gratulacje za 2 miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 aaaa dziękuje źle mi sie pojechało....za miękko było za przełamaniem, kamień na trasie, patrzylam pod narty zamiast na tyczki...ale drugie miejsce jest Gratulacje i dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Dziękuję za gratulacje Też spodziewałem się że będzie na trasie twardo, a tu miękko do samej trawy, Ty jechałaś bardzo płynnie po zdegradowanej trasie, ja prawie spóźniłem się na start i pojechałem ubrany na ciepło, a do wygranej zabrakło 0,16sek, ale jest super i bez kontuzji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Moje gratulacje dla medalistów z forum, @Chrumcia @surfing tak trzymać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 (edytowane) 18.02 - XXXII Otwarte Mistrzostwa Legnicy w Narciarstwie Zjazdowym - slalom gigant Dziwiszów Łysa Góra. Organizator OSiR Legnca. Start godzina 12. Edytowane 3 Luty 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Jakby ktoś był na północy kraju to 1. Piątek 9.02 Okrągłe- Family Cup 2. Sobota 10.02 Okrągłe - puchar Yachts Export Poland 3. Niedziela 11.02 - Szelment-Family Cup 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 http://gpszczyrk.pl http://www.zwardonski.pl/informacje/wydarzenia/35-otwarte-mistrzostwa-powiatu-zywieckiego-w-narciarstwie-alpejskim-25-02-2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zita Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 Zapraszamy w najbliższą niedzielę na Czantorię ! http://www.czantoria.net/pec-events/iii-puchar-srs-czantoria/1519516800/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 https://www.race-timing.pl/pl/zawody/17/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 01.03-Kluszkowce,Puchar Senatora.10.03 finał Family Cup-Krynica.11.03-Ustrzyki,Puchar Laworty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 2 marca Grand Prix Szczyrku 3 marca Family Cup Przemysl 4 marca Mistrzostwa Skawiny z Harbutowicach jutro 24 luty Familu Cup Puławy Chyba na następną zimę przeprowadzam się na południe kraju a na mazurach i podlasiu jutro II Zawody Narciarskie SKI Rotary CUP 2018, w niedziele Mistrzostwa WOSIR Szelment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 24 luty - jutro Mistrzostwa Karkonoszy o puchar burmistrza karpacza, stok Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 I Puchar Beskid Sport Areny 10.03.2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi