andrzej1982 Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Kapitalny Film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makuc Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Kapitalny Film ale to już było .... http://http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/6476-Troch%C4%99-do-%C5%9Bmiechu?highlight=troche+do+smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Tamto to stare jest teraz najnowszy filmik to reklama quattro [video=youtube;FMqADdsVmwQ] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Dobre Szczególnie słynny start z bramki z saltem przez głowę Juliena Lizeroux. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Szczególnie słynny start z bramki z saltem przez głowę Juliena Lizeroux. O tak, pamiętamy :crazy: :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Klikając na te różne fajne filmiki otwarło mi się to: Opadła mi kopara, aż zacząłem sprawdzać jak to możliwe. Okazało się, że 2 lata kręcenia i dużo pracy się do tego przyczyniło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Klikając na te różne fajne filmiki otwarło mi się to: Opadła mi kopara, aż zacząłem sprawdzać jak to możliwe. Okazało się, że 2 lata kręcenia i dużo pracy się do tego przyczyniło: Bo prawdziwa sztuka, to ból i cierpienie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Tamto to stare jest teraz najnowszy filmik to reklama quattro [video=youtube;FMqADdsVmwQ] tak ma wyglądać obecny sezon:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Jak już tak wrzucamy filmiki to pewnie to już też było wrzucane? 3min filmik... 2:40min "chodzenia" i 20s jazdy [video=youtube;EMVPpPE_Bx4] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi