JC Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Na początek wyjaśniam, że może się jeszcze coś kaszanić więc proszę o wyrozumiałość. Stare forum zostanie w przyszłym tygodniu dołączone, więc wszystkie posty będą dostępne. Jak widzicie podjąłem próbę rozdzielenie kilku tematów na forum. O d... Maryny piszemy na "ogólnym", a na technice, sprzęcie i ośrodkach na temat. To na razie tyle bo mi oczy z orbit wychodzą. ... a jeszcze jedno, opcja zaznacz jako przeczytane też będzie! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Witam na nowym forum, nowej stronie.... bravo! Mam nadziejęże będzie OKI, bo też na to wygląda. Nie sprawdzalem jeszcze niczego,tym bardziej się przy tym cieszę, że chyba jestem pierwszy. milych snow itp Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Witam na nowym forum, nowej stronie.... Witam pierwszego! Cieszę się, że Ci się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Witam na nowym forum, nowej stronie.... a propos - jak siędodaje posta? (nie chce mi się grzebać, z widzę że jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Witam na nowym forum, nowej stronie.... z lewej - dodaj wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Witam na nowym forum, nowej stronie.... witam, to świetnie, że te wszystkie mądrości ze starego nie odejdą w zapomnienie test kolorków 123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Witam na nowym forum, nowej stronie.... No gratulacje - prezentuje sie niezle. Po dorobieniu tych paru rzeczy, ktore byly poruszone we wczesniejszych postach bedzie dobry kombajn... zbozowy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi