simonsz_18 Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Cześć! Jestem na kupnie kurtki i spodni narciarskich. Przeglądając sklepy, trafiłem na wyprzedaż w sklepie JMP :smile: http://jmpsport.com.pl/wysprzedaz.html Wyprzedaż nie dotyczy produktów ze strony (m.in aktualnej kolekcji) . Jedynie produkty z poprzednich sezonów. Podobno ceny mają być bardzo obniżone :wink: Niestety obowiązuje tylko w sklepie stacjonarnym w Szaflarach.. Tak, że oprócz zakupów zapowiada się jeszcze pierwsza jazda :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman300 Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Spóźnłleś się o miesiąc, to było w listopadzie. Mają kilka razy w roku takie promocje, ja pod koniec marca 2013 zakupiłem Xenona oraz Alphę i za całość zapłaciłem 850zł. Dojazd jest prosty, domek widać po prawej stronie, jadąc zakopianką w stronę Zakopanego, ok 500 m od drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 30 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 kurczę racja, nie wiem jak ja to patrzyłem. Rozmawiałem z Panią ze sklepu, mówiła że cały czas można w promocyjnych cenach kupić sprzęt u nich. (to mnie zmyliło) pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi