fafek Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 A nie no, to ja dobrze wiem, tylko w dalszym ciągu otwarte 50/300km tras w tak drogim regionie nieco kłóci się z moją definicją dobrego pojeżdżenia :wink: No ale cóż... uroki grudniowych wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 A nie no, to ja dobrze wiem, tylko w dalszym ciągu otwarte 50/300km tras w tak drogim regionie nieco kłóci się z moją definicją dobrego pojeżdżenia :wink: No ale cóż... uroki grudniowych wyjazdów.[/quote Spokojnie widzę że valter już prawie gotowe miało startować dzisiaj Monte rosa od 4 grudnia tak ze powinno być czynne 40/50% tras w regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Będę w tym terminie w Wagrain. Chętnie się spotkam. Pozdrawiam. no to nie ma opcji , żeby nie było WZF :biggrin: ślij namiar na prv i ustalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Tak jak marboru wspomniał , będę wtedy (16-20.01) w SKI AMADE , dokładnie w Salzburger Sportwelt i Hochkoenig's Winterreich - chętnie spotkam się z forumowiczami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Tak jak marboru wspomniał , będę wtedy (16-20.01) w SKI AMADE , dokładnie w Salzburger Sportwelt i Hochkoenig's Winterreich - chętnie spotkam się z forumowiczami. no i fajnie :biggrin: to jesteśmy umówieni:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 no i fajnie :biggrin: to jesteśmy umówieni:cool:: No to już jest nas trójka. Super to znaczy już że komisja. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Tak jak marboru wspomniał , będę wtedy (16-20.01) w SKI AMADE , dokładnie w Salzburger Sportwelt i Hochkoenig's Winterreich - chętnie spotkam się z forumowiczami. no i fajnie :biggrin: to jesteśmy umówieni:cool:: PS Ja też będę się kręcił po Salzburger Sportwelt i Hochkoenig's Winterreich bo mam miejscówkę w Bischofshofen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Ale to wątek o marcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Tak jak marboru wspomnia ups :eek: no to tsza poprosić bossa o przewątkowanie i stworzenie nowego tzn. ski amade - WZF 16-24.01.16 :eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi