marboru Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Niebawem, bo w marcu, planuję, że będę tam, pod tą Górą - Matterhornem jeździł na nartkach :happy: Ktoś jest chętny dołączyć do wyjazdu do Doliny Aosty? Jakieś marcowe WZF forumowe? [video=vimeo;146902199] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Wcześniej jednak masz zeszłoroczne niezaliczone WZF pod Skrzycznem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Byłem jeżdziłem,polecam Maiusz :smile:,choć do marca jeszcze toszkę czasu jest : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Wcześniej jednak masz zeszłoroczne niezaliczone WZF pod Skrzycznem. Nie tylko w Szczyrku :happy: Jest jeszcze Pilsko... ...Chopok... ...a na zakończenie sezonu mam nadzieję spotkamy się kolejny raz na Kasprowym Wierchu Miło powspominać? [video=youtube;LzvEzmMkJ0E] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Niebawem, bo w marcu, planuję, że będę tam, pod tą Górą - Matterhornem jeździł na nartkach :happy: Ktoś jest chętny dołączyć do wyjazdu do Doliny Aosty? Oczywiście . Jestem tam już 09.01.16:angel: i będę jeżdził w S.N.:Breuil-Cervinia, Pila,Courmayeur, Monte rosa i La thuile. Jadę tam po raz trzeci z tym ,że w Monte Rosa nie jeżdziłem bo tej S.N.program imprezy w poprzednich razach nie obejmował.Zapraszam wszystkich Forumowiczów w tym terminie.:cheerful::applause: Edytowane 27 Listopad 2015 przez janek57 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Oczywiście . Jestem tam już 09.01.16:angel: i będę jeżdził w S.N.:Breuil-Cervinia, Pila,Courmayeur, Monte rosa i La thuile. Jadę tam po raz trzeci z tym ,że w Monte Rosa nie jeżdziłem bo tej S.N.program imprezy w poprzednich razach nie obejmował.Zapraszam wszystkich Forumowiczów w tym terminie.:cheerful::applause: Janku, szkoda że się terminami nie zgraliśmy :frown:: Miło by było poznać :happy: Ale co się odwlecze, to nie uciecze. Może się uda gdzieś w Polsce się spotkać - byle by zima nam dopisała. Byłem jeździłem,polecam Mariusz :smile:,choć do marca jeszcze troszkę czasu jest : Marcin z Tobą, mam nadzieję też w tym roku jakoś się uda spotkać :happy: Edytowane 27 Listopad 2015 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Marcin z Tobą, mam nadzieję też w tym roku jakoś się uda spotkać :happy: Damy radę Mariusz :smile: i wcześniej niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Mariusz,myślę,że się wybiorę... :wink: Wiesz jak to u mnie jest,ale na marzec raczej dam rady się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Janku, szkoda że się terminami nie zgraliśmy :frown:: Miło by było poznać :happy: Taki żarcik z mojej strony z tym spotkaniem pod Matterhornem:rolleyes:: To byłoby zbyt piękne.W marcu to ja już mało na nartach. Może spotkamy się przypadkiem na stoku w Wiśle, Ustroniu czy Szczyrku bo tylko w tych miejscowościachch ze względu na brak samochodu jeżdzę.Dobrego sezonu i mrożniejszej oraz bardziej śnieżnej pogody niż to przewidują prognozy Nam Wszystkim życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Mariusz,myślę,że się wybiorę... :wink: Wiesz jak to u mnie jest,ale na marzec raczej dam rady się przygotować. Maciek z wyjazdu styczniowego się jakoś wymigałeś...tego marcowego nie wyobrażam sobie bez Ciebie. Ekipa styczniowa będzie mocna... prawdopodobnie 14 osób - aż się boję, czy towarzystwo ogarnę : Aosta pewnie wyjdzie kameralna - w sumie, to trochę daleko...ale uważam, że warto! Taki żarcik z mojej strony z tym spotkaniem pod Matterhornem:rolleyes:: To byłoby zbyt piękne.W marcu to ja już mało na nartach. Może spotkamy się przypadkiem na stoku w Wiśle, Ustroniu czy Szczyrku bo tylko w tych miejscowościachch ze względu na brak samochodu jeżdzę.Dobrego sezonu i mrożniejszej oraz bardziej śnieżnej pogody niż to przewidują prognozy Nam Wszystkim życzę. W planach z kilkoma osobami mamy spotkanie w szerszym gronie zarówno w Szczyrku, ale również na Pilsku - będzie pisane na forum o tym. Pewnie zakończenie sezonu, w kwietniu lub maju będzie tradycyjnie na Kasprowym - spójrz na filmik, który zamieściłem w tym wątku ze spotkania z zeszłego roku - było super! Także liczę, że się jakoś uda :happy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Niebawem, bo w marcu, planuję, że będę tam, pod tą Górą - Matterhornem jeździł na nartkach :happy: Ktoś jest chętny dołączyć do wyjazdu do Doliny Aosty? Jakieś marcowe WZF forumowe? [video=vimeo;146902199] chętnie! wyjazd jak zwykle w tamtym kierunku budżetowy??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 ,,,Maciek z wyjazdu styczniowego się jakoś wymigałeś,,, :eek: a gdzie w styczniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) chętnie! wyjazd jak zwykle w tamtym kierunku budżetowy??? :biggrin: Już się rozglądam Michale. Mam nadzieję, że się tą Aostę ogarnie w rozsądnych pieniądzach. Trochę daleko...ale pod koniec marca???...może się z samolotem coś trafi taniego. Oby. 16 Styczeń prawdopodobnie Skicircus - chętny? Edytowane 27 Listopad 2015 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Już się rozglądam Michale. Mam nadzieję, że się tą Aostę ogarnie w rozsądnych pieniądzach. Trochę daleko...ale pod koniec marca???...może się z samolotem coś trafi taniego. Oby. 16 Styczeń prawdopodobnie Skicircus - chętny? 17 Styczeń Ski Amade - chętny? :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 17 Styczeń Ski Amade - chętny? :stupid: Jak się nie dogadam z kwaterami...to kto wie, czy nie wylądujemy właśnie w Ski Amade - wówczas spotkanie obowiązkowe! W tym terminie Ski Amade wiem, że będzie JurekByd z ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 No na marzec raczej się piszę :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Ok. Jak coś to ja będę w okolicach Bischofshofen. 17-24/01/16. Jak da radę to kusi mnie Francja w kwietniu ale to zobaczymy : Generalnie jestem otwarty ale też wszystko zależy od € € € :sorrow: Edytowane 27 Listopad 2015 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 No na marzec raczej się piszę :wink: No to się zapowiada, że trzon zeszłorocznego Zillertal będzie :happy: To mnie cieszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Dzięki Mariusz za filmik! kto wie.. plan jest za 2 lata , ale raczej bez nart... zbyt duże ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Oczywiście . Jestem tam już 09.01.16:angel: i będę jeżdził w S.N.:Breuil-Cervinia, Pila,Courmayeur, Monte rosa i La thuile. Jadę tam po raz trzeci z tym ,że w Monte Rosa nie jeżdziłem bo tej S.N.program imprezy w poprzednich razach nie obejmował.Zapraszam wszystkich Forumowiczów w tym terminie.:cheerful::applause: No to jak trafisz na pogodę na Monte rosie to będziesz zachwycony, jeżeli moje testy kolana w Szczyrku pokażą że dalej jestem narciarzem a nie inwalidą to pewnie również dolina Aosty będzie w tegorocznym programie po raz trzeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 plan jest za 2 lata , ale raczej bez nart... zbyt duże ryzyko Rozumiem,że chcesz zdobyć szczyt? I pewnie planowałeś mnie zabrać... :stupid: :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 17 Styczeń Ski Amade - chętny? :stupid: Będę w tym terminie w Wagrain. Chętnie się spotkam. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Niebawem, bo w marcu, planuję, że będę tam, pod tą Górą - Matterhornem jeździł na nartkach :happy: Niebawem, bo za 2 tygodnie, powinienem już być na kwaterce pod samą ścianą Cerv...yyy... Matterhornu :smile: Ale czy sobie dobrze pojeżdżę, to nie wiem, bo Włosi wyjątkowo oszczędzają na naśnieżaniu :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Niebawem, bo za 2 tygodnie, powinienem już być na kwaterce pod samą ścianą Cerv...yyy... Matterhornu :smile: Ale czy sobie dobrze pojeżdżę, to nie wiem, bo Włosi wyjątkowo oszczędzają na naśnieżaniu :angry: Zawsze ratuje cię jeszcze zermat tam wygląda to lepiej 43km otwartych tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Dokładnie kupujac skipas internationale śmigasz od strony Szwajcarskiej i dodatkowo masz zdecydowanie lepszy obraz góry gór— Matterhornu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi