lokiec3 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Byłem tam co prawda dwa razy, ale dawno temu. Jedziemy zorganizowaną grupą z początkującymi narciarzami od 2 do 6 stycznia. Pytanie moje: jak się ma temat przechowalni nart (depozytu) w tym ośrodku czy jest tak jak w Austrii, czy jak w Scyrku?. Drugie to gdzie najkorzystniej wypożyczyć sprzęt dla większej grupy osób (chyba 13). Jeżeli macie jakieś sprawdzone miejsca i propozycje to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Będziemy tam prawdopodobnie rano 2 stycznia. A może wypożyczyć gdzieś po drodze? Dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Byłem tam co prawda dwa razy, ale dawno temu. Jedziemy zorganizowaną grupą z początkującymi narciarzami od 2 do 6 stycznia. Pytanie moje: jak się ma temat przechowalni nart (depozytu) w tym ośrodku czy jest tak jak w Austrii, czy jak w Scyrku?. Drugie to gdzie najkorzystniej wypożyczyć sprzęt dla większej grupy osób (chyba 13). Jeżeli macie jakieś sprawdzone miejsca i propozycje to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Będziemy tam prawdopodobnie rano 2 stycznia. A może wypożyczyć gdzieś po drodze? Dziękuję. Pozdrawiam. Pięknie przebudowali stacje w Szpindlu, byłem tam w zeszłym roku pod koniec sezonu. Co do depozytu nart? ciężko powiedzieć,wiedzy nie mam. Sprzęt wypożyczają na Świętym Piotrze,wjeżdżasz kanapą i po lewej stronie masz knajpę oraz budę z nartami, do testowania( Head). Hromovka (główny parking) był namiot Atomic'a. W mieście też coś znajdziesz...w centrum. Na pewno będziesz jechał przez Vrchlabi,można tam też wypożyczać sprzęt.Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Będziesz wiedział przed wyjazdem. Na razie nie mędrkuj :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi