anba Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Miałem jechać do Livigno ale brak warunków. Myślę, gdzie tu się wybrać na parę dni od niedzieli do piątku. Wytrawni znawcy śledzący bieżącą sytuację na stokach - proszę o poradę gdzie pojechać bo do sobotniej nocy muszę podjąć decyzję. Wyjazd w niedzielę o 4.30 rano bo w góry kawał drogi. Pozdrawiam wszystkich anba. P.S. - wszędzie mam daleko więc wszystkie rejony oprócz Francji ( język za trudny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Schladming-Dachstein,Obertauern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 W Schladming, nie jest na tą chwilę kiepskawo ze śniegiem? Ja mam podobny dylemat z wyjazdem, z tym że tydizień później. W planach jest region Alta Pusteria ale ze względu na małą ilość śniegu raczej odpadnie. Zastanawiam się nad Ischgl, ewentualnie Solden. Chętnie posłucham podpowiedzi lub innych ciekawych propozycji :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 26 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Dziękuje za podpowiedzi - czekam na kolejne.:happy: Myślę jeszcze o Flachau - Wagrain. Pewnie decyzja zapadnie w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz1 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Ale szukasz ekipy czy tylko pytasz o miejsce? Bo w sumie ja mam jednego chętnego na wyjazd, do austrii, ponoć pogoda będzie. W razie czego pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi