JC Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 PKL zakupiły zgodną z najnowszymi standardami kolej na Kasprowy Wierch!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Super, a już myślałem że będzie o tym krześle 4 osobowym, które jest w planach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Gdzie będzie wisiał ten wagonik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Gdzie będzie wisiał ten wagonik? Zawiśnie w świątyni opatrzności bożej w lemingradzie. Tam jest to muzeum popy, który jeździł tym wagonikiem. Względnie ktoś potnie i będzie sprzedawał jako relikwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Stylistycznie oryginalne i praktyczne zarazem :smile: W końcu można będzie dojechać od ronda na samą górę, lawetą z krzyżem na dachu :stupid: Cennik już podali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Mam nadzieję, że obecne kabiny też będą tak wyglądać :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Ta a w środku wszyscy będą zdrowaśki klepać żeby sie lina nie urwała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Mam nadzieję, że obecne kabiny też będą tak wyglądać :smile: Cóż.. ktoś to wybierał... i teraz tak będziemy mieć.... ! Biedny wagonik ;-( Mam wrażenie że wielu wyór zaczyna się odbijać potężną czkawką... ! Oby się nie podusili... ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi