MOSTOSTAL Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 No i mamy zwycięzcę rozpoczęcia tegorocznego sezonu narciarskiego. Wyciąg Narciarski U.F.O. Bukowina Tatrzańska 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Nooo i właśnie to jest Polska ICEARENA :applause: jak nie lubię Białki to szacun Panie i czapki z głów! Kopla 900m i pierwsi zaczynają a ostatni kończą! Majstersztyk! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 To kto i gdzie zaczyna nartowanie w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honza Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Nooo i właśnie to jest Polska ICEARENA :applause: jak nie lubię Białki to szacun Panie i czapki z głów! Kopla 900m i pierwsi zaczynają a ostatni kończą! Majstersztyk! :applause: UFO - to nie Białka tylko Bukowina. Nie 900 m tylko trochę mniej niż 400. Ale szacun i czapki z zgłów to pełna zgoda :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 25 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Eee tam Bukowina czy Białka.. To jak Szczyrk i Biła.. dla mnie to samo. Byłem tam dwa razy i jakoś nie widziałem gdzie się które zaczyna a gdzie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 (edytowane) Pierwsi puścili wyciąg,ale to na Białym Krzyżu od soboty już smigają... : U.F.O.? Tam tylko kosmici szusuja... to coś dla mnie... :wink: SZACUN! PS.Chyba muszę podać maila wszystkim stacja w okolicy,żebym mi slali kiedy zaczynają,bo jak tak można beze mnie??? :proud: Edytowane 26 Listopad 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 26 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Eee tam .. bez wyciągu się nie liczy. Kilka dni temu w Gdansku też się trochę śniegu pojawiło i mój syn zapiął narty i zjechał ze skarpy w ogrodzie. To w takim razie u mnie była inauguracja.. ? Bez wyciągu to hardcore... A na BK to jak widzę na razie głównie długokijkowcy się kręcą.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Kamera onlina: Bukowina T. – Wyciąg UFO: http://bukowinatatrzanska.com/kamery/ufo-ski/?stream=yes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Oooo,ja sobie wypraszam!To były pierwsze skitoury,a nie podwórkowe zabawy... :wink: 3 km podejścia i 3 km zjazdu,więc dość konkretnie,jak na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 SkiResort ČERNÁ HORA - PEC (Janské Lázně) Kabinková lanovka Černohorský Express mimo provoz. Od pátku 27.11. pravidelný denní provoz kabinkové lanovky. Zahájení zimní lyžařské sezóny v pátek 27.11.- bude otevřena sjezdovka Anděl v celé délce + v provozu LV Anděl. Speciální ceny skipasů na 1 den: 350Kč - dospělý, 250Kč - junior/senior, 150Kč dítě mladší 12 let. V ceně skipasů zahrnut výjezd a sjezd kabinkovou lanovkou. Průběžně probíhá technické zasněžování sjezdových tratí. NOVINKY ZIMA 2015-2016: Výstavba nové 6-ti sedačkové lanovky Hofmanky Express a parkoviště u Hoffmanových Bud je před dokončením - shlédnout její stavbu můžete při svém výletu na Černou horu. Zasněžování na sjezdovce Hofmanky v délce 1,4km je dokončeno. Zkvalitnění propojeni areálu Černá hora (Janské Lázně) a Černý Důl = skibus od dolní stanice Hofmanky Express do Černého Dolu (doba jízdy 10 minut). Wygląda na to że Czesi w piatek też rozpoczna sezon 2015/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 26 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 ....3 km podejścia i 3 km zjazdu,.... Matko święta... ile...?? Chyba jesteś bardzo młody i pełen werwy... ;-) Ja kiedyś na Miziową właziłem jak śniegu na dole nie było (w 88 roku chyba), ale wspominam to z traumą. Nie było wyboru, trener kazał sługa musiał... kto nie wlazł ten stawiał reszcie karnet na wyciąg na Kopiec ! Nie było wyjścia, ale żeby tak dobrowolnie... ?? !! Svaka čast! (jak mawiają Bracia Serbowie!) :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Matko święta... ile...?? Chyba jesteś bardzo młody i pełen werwy... ;-) Ja kiedyś na Miziową właziłem jak śniegu na dole nie było (w 88 roku chyba), ale wspominam to z traumą. Nie było wyboru, trener kazał sługa musiał... kto nie wlazł ten stawiał reszcie karnet na wyciąg na Kopiec ! Nie było wyjścia, ale żeby tak dobrowolnie... ?? !! Svaka čast! (jak mawiają Bracia Serbowie!) :applause: Młody? Bardziej pasuje poj...ny... :biggrin: Żona mówi,że jestem podstarzałym nastolatkiem... :wink: :biggrin: Możesz uwierzyć na słowo,że skitoury wciągają,a wspinaczką może być przyjemnością. Też nie raz musiałem się wspinać na Miziową, na wiosnę, ale później było już tylko lepiej... :wink: Edytowane 27 Listopad 2015 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 27 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Niee no poje..y to nie ... raczej pozytywnie zawinięty. Jak dla mnie to wielki szacun. Chciałbym mieć 1/10 tego samozaparcia, o wieku nie wspomnę. Brawo Johny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Niee no poje..y to nie ... raczej pozytywnie zawinięty. Jak dla mnie to wielki szacun. Chciałbym mieć 1/10 tego samozaparcia, o wieku nie wspomnę. Brawo Johny! Dziękuję. Dopóki kondycja dopisuję, zamierzam trochę pomaszerować,bo to bardzo przyjemny sposób na spędzenie czasu.Jazdy może mniej,ale za to brak tłumów,cisza i widoki bardzo pozytywnie nastrajają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 28 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Pierwsze relacje ze stoku obejrzane :biggrin: wypatrywałam Johnny'ego na Białym Krzyżu, ale coś nie dojrzałam :wink:: Czyżbym obejrzała w zły dzień? :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 29 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Na BK to ciężko dziś cokolwiek dostrzec.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi