Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Pierwszy stok już czynny !!! Wyciąg Narciarski U.F.O. Bukowina Tatrzańska

MOSTOSTAL

Rekomendowane odpowiedzi

Nooo i właśnie to jest Polska ICEARENA :applause: jak nie lubię Białki to szacun Panie i czapki z głów! Kopla 900m i pierwsi zaczynają a ostatni kończą! Majstersztyk! :applause:

Nooo i właśnie to jest Polska ICEARENA :applause: jak nie lubię Białki to szacun Panie i czapki z głów! Kopla 900m i pierwsi zaczynają a ostatni kończą! Majstersztyk! :applause:

UFO - to nie Białka tylko Bukowina. Nie 900 m tylko trochę mniej niż 400. Ale szacun i czapki z zgłów to pełna zgoda :smile:

Pierwsi puścili wyciąg,ale to na Białym Krzyżu od soboty już smigają... :cool::

U.F.O.? Tam tylko kosmici szusuja... to coś dla mnie... :wink:

SZACUN!

PS.Chyba muszę podać maila wszystkim stacja w okolicy,żebym mi slali kiedy zaczynają,bo jak tak można beze mnie??? :proud:

Edytowane przez johnny_narciarz

Eee tam .. bez wyciągu się nie liczy. Kilka dni temu w Gdansku też się trochę śniegu pojawiło i mój syn zapiął narty i zjechał ze skarpy w ogrodzie. To w takim razie u mnie była inauguracja.. ? Bez wyciągu to hardcore... A na BK to jak widzę na razie głównie długokijkowcy się kręcą.. ;-)

SkiResort ČERNÁ HORA - PEC (Janské Lázně) Kabinková lanovka Černohorský Express mimo provoz. Od pátku 27.11. pravidelný denní provoz kabinkové lanovky. Zahájení zimní lyžařské sezóny v pátek 27.11.- bude otevřena sjezdovka Anděl v celé délce + v provozu LV Anděl. Speciální ceny skipasů na 1 den: 350Kč - dospělý, 250Kč - junior/senior, 150Kč dítě mladší 12 let. V ceně skipasů zahrnut výjezd a sjezd kabinkovou lanovkou. Průběžně probíhá technické zasněžování sjezdových tratí. NOVINKY ZIMA 2015-2016: Výstavba nové 6-ti sedačkové lanovky Hofmanky Express a parkoviště u Hoffmanových Bud je před dokončením - shlédnout její stavbu můžete při svém výletu na Černou horu. Zasněžování na sjezdovce Hofmanky v délce 1,4km je dokončeno. Zkvalitnění propojeni areálu Černá hora (Janské Lázně) a Černý Důl = skibus od dolní stanice Hofmanky Express do Černého Dolu (doba jízdy 10 minut).

Wygląda na to że Czesi w piatek też rozpoczna sezon 2015/16

....3 km podejścia i 3 km zjazdu,....

Matko święta... ile...?? Chyba jesteś bardzo młody i pełen werwy... ;-)

Ja kiedyś na Miziową właziłem jak śniegu na dole nie było (w 88 roku chyba), ale wspominam to z traumą. Nie było wyboru, trener kazał sługa musiał... kto nie wlazł ten stawiał reszcie karnet na wyciąg na Kopiec ! Nie było wyjścia, ale żeby tak dobrowolnie... ?? !!

Svaka čast! (jak mawiają Bracia Serbowie!)

:applause:

• Like 1

Matko święta... ile...?? Chyba jesteś bardzo młody i pełen werwy... ;-)

Ja kiedyś na Miziową właziłem jak śniegu na dole nie było (w 88 roku chyba), ale wspominam to z traumą. Nie było wyboru, trener kazał sługa musiał... kto nie wlazł ten stawiał reszcie karnet na wyciąg na Kopiec ! Nie było wyjścia, ale żeby tak dobrowolnie... ?? !!

Svaka čast! (jak mawiają Bracia Serbowie!)

:applause:

Młody? Bardziej pasuje poj...ny... :biggrin:

Żona mówi,że jestem podstarzałym nastolatkiem... :wink: :biggrin:

Możesz uwierzyć na słowo,że skitoury wciągają,a wspinaczką może być przyjemnością. :)

Też nie raz musiałem się wspinać na Miziową, na wiosnę, ale później było już tylko lepiej... :wink:

Edytowane przez johnny_narciarz
  • Like 1

Niee no poje..y to nie ... raczej pozytywnie zawinięty. Jak dla mnie to wielki szacun. Chciałbym mieć 1/10 tego samozaparcia, o wieku nie wspomnę.

Brawo Johny!

Dziękuję. :)

Dopóki kondycja dopisuję, zamierzam trochę pomaszerować,bo to bardzo przyjemny sposób na spędzenie czasu.Jazdy może mniej,ale za to brak tłumów,cisza i widoki bardzo pozytywnie nastrajają. :)

• Like 2