snm Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Hej, na grouponie pojawiła się wczoraj oferta na 1 dniowe skipassy na Chopok, Tatrzanska Łomnica, Strebskie Pleso i Velka Raca. https://www.groupon.pl/deals/gl-najwieksze-osrodki-narciarskie-w-tatrach Ważność na pierwszy śnieg i na wiosne, czyli do 22.12 i od 30.03 Cena 42,9zł zamiast 133zł Dodatkowe informacje: groupony można ze sobą łączyć (przy zakupie kilku grouponów można doładować róże skipassy z różnych ośrodków). Realizacja przez GoPass, korzystał ktoś z tego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Tu masz wątek w tym samym temacie i niekoniecznie trzeba korzystać z Grupona żeby kupić taki karnet: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20633-1-dniowy-Gopass-za-9.90-euro-tylko-na-fan%F3w-skionline.pl?p=223858#post223858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubski Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Tu masz wątek w tym samym temacie i niekoniecznie trzeba korzystać z Grupona żeby kupić taki karnet: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20633-1-dniowy-Gopass-za-9.90-euro-tylko-na-fan%F3w-skionline.pl?p=223858#post223858 Tylko w tamtym wątku jest mowa o 1 dniu. W przypadku groupona kupiłem kilka kuponów i wszystkie nabiłem na GOPASS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Czyli wychodzi na to ze z Grupona mozna kupic kilka kuponow i pozniej je wykorzystac w roznym osrodku?Ale np w moim przypadku najpierw musze zakupic karte Gopass bo niemam jej jeszcze tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubski Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Czyli wychodzi na to ze z Grupona mozna kupic kilka kuponow i pozniej je wykorzystac w roznym osrodku?Ale np w moim przypadku najpierw musze zakupic karte Gopass bo niemam jej jeszcze tak? Wszystkie kupione przeze mnie załadowałem do wykorzystania w Jasnej, nie w różnych ośrodkach. No musisz kupić GOPASS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Czyli okresla sie dokladnie w ktorym osrodku sie je wykorzyta z tego wychodzi?? A jak np chcialbym raz w Jasnej i raz w Lomnicy,to tez tak mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 W którym momencie trzeba określić datę wykorzystania dla tego grouponu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snm Napisano 25 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Datę wybiera się podczas ładowania GoPass. O ile wiem, można kupić np. 10 skipasów i załodować cześć na Chopok a część na inne ośrodki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubski Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Mamy 6 opcji do wyboru. Po kliknięciu ZAMÓW wybieramy termin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nati1755 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Ile kosztuje GOPass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polokocta Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 2€ TapaTapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Czyli rozumiem , że mogę kupić groupon teraz a załadować na gopassa dzień przed wyjazdem. Czy to zadziała w kwietniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 No wlasnie podpinam sie pod to pytanie,watpie zebym teraz do 22grud. dal rade,ale mysle ze po 30 marca jak najbardziej,pozostaje kwestia wyboru miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubski Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 No wlasnie podpinam sie pod to pytanie,watpie zebym teraz do 22grud. dal rade,ale mysle ze po 30 marca jak najbardziej,pozostaje kwestia wyboru miejsca:) Baartas Nie mogę Ci odpisać na PW (zbyt mała liczba postów) ale dobrze kombinujesz z tym kodem :smile: Po wbiciu kuponu jest on zapamiętany na Twoim koncie na GOPASSie więc wybór miejsca i czasu w terminie późniejszym nie powinien stanowić problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nati1755 Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Słyszałam ze 2 euro to tylko zaliczka za Gopassa, czy to prawda? a i ze ta karta przychodzi na wskazany przez nas adres.. Czy ktos juz korzystał z grouponu na tatrzanskiej lomnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coza Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 (edytowane) 2 euro to taka kaucja ( cena pewnie wyrobienia karty plus wysyłka).Nie trzeba gruponu bo kupony(http://www.skionline.pl/skipass-tatry-slowacja.html) działają bez problemu, jeżeli ktoś jest sprytny może jeździć tydzien za 70euro ( można ich dodać kilka w centrum zniżek) Edytowane 8 Grudzień 2015 przez coza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi