JC Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Ruszamy z wielką akcją promocyjną tylko dla fanów skionline.pl Jako pierwsi możecie zamówić 1-dniowy Gopass za 9.90 euro uprawniający do jazdy na Chopoku, w Szczyrbskim Plesie oraz Tatrzaskiej Łomnicy. Kod rabatowy uprawniający do zakupu GoPassu za 9,90 euro można pobrać tutaj 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Czy mogę zakupić taki karnet np. dla żony,czy tylko dla siebie? Drugą sprawą - tylko jeden,czy mogą być dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Czy mogę zakupić taki karnet np. dla żony,czy tylko dla siebie? Drugą sprawą - tylko jeden,czy mogą być dwa? Jeden kod na jedną osobę, ponieważ każda musi mieć własny GoPass. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Ok, a jak nie mam GoPass'a, to rozumiem, że muszę się najpierw zarejestrować. Kartę wysyłają pocztą? Długo się na nią czeka? Jest płatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Ok, a jak nie mam GoPass'a, to rozumiem, że muszę się najpierw zarejestrować. Kartę wysyłają pocztą? Długo się na nią czeka? Jest płatna? Karta wysyłana jest pocztą i trwa to do 2 tygodni. Koszt 2 euro. Ale nie ma problemu z czekaniem, bo można wydrukować potwierdzenie rejestracji i odebrać kartę w stacji narciarskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Jeden kod na jedną osobę, ponieważ każda musi mieć własny GoPass. Ja mam karnet całosezonowy,więc mi nie jest potrzebny,ale chciałbym kupić żonie.Czy mogę to zrobić przez swoje konto? To znaczy zamówić jej Gopass i promocyjny karnet? Chyba spędzimy święta w Bukowinie,więc można by wyskoczyć raz do Tatrzańskiej Łomnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 (edytowane) Maciek... skup się. Załóż żonie konto na SKIONLINE i... tadammm gotowe :biggrin: masz kod PS. a gopass to już wiesz... :biggrin: Edytowane 24 Listopad 2015 przez Gość PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Maciek... skup się. Załóż żonie konto na SKIONLINE i... tadammm gotowe :biggrin: masz kod PS. a gopass to już wiesz... :biggrin: Czemu na skionline.pl? Trzeba wysłać e-mail z adresu zony i odebrać kod. Potem zarejestrować sie na GoPass.sk i kupie tańszy skipass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 (edytowane) A ja myślałem że to Wasza promocja :biggrin: i trzeba mieć konto na SKIOLINE : a tu ZOONK ale człowiek uczy się całe życie. Pozdrawiam PS. czyli ile e-maili tyle kodów? : Edytowane 24 Listopad 2015 przez Gość PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 A ja myślałem że to Wasza promocja :biggrin: i trzeba mieć konto na SKIOLINE : a tu ZOONK ale człowiek uczy się całe życie. Pozdrawiam PS. czyli ile e-maili tyle kodów? : Tak. Ile e-maili tyle kodów! Ale jest jedno, ale. Kod przypisany jest do emaila . Wiec nie są się kupić potem 100 skipassów w promocyjnej cenie. Chyba, ze ktoś zada sobie tyle trudu, żeby założyć 100 kont, podać 100 adresów i nazwisk itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coza Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Dodałem kupon do konta i dostaje się dwa karnety po 9,90E na freeski do świąt i na koniec sezonu 30.03-30.04 , oraz tańsze wejscia do Tatralandii. Więc jak ktoś miał wcześniej GOPASS to ma już 3 dni tańszej jazdy na nartach dwa po 14.90 euro i jeeden po 9.90euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Gdzie zdobyc kod umozliwiajacy zakup promocyjnego skipassu ? Mam juz karte Gopass, ale tam sa promocyjne skipassy w cenie 14,90 Euro, moje pytanie gdzie zdobyc kupon umozliwiajacy zakup skipassu po 9,90 Euro? Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Mam juz karte Gopass, ale tam sa promocyjne skipassy w cenie 14,90 Euro, moje pytanie gdzie zdobyc kupon umozliwiajacy zakup skipassu po 9,90 Euro? Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Mam juz karte Gopass, ale tam sa promocyjne skipassy w cenie 14,90 Euro, moje pytanie gdzie zdobyc kupon umozliwiajacy zakup skipassu po 9,90 Euro? Z gory dziekuje za odpowiedz Link masz w pierwszym wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Opcja świąteczna nie przejdzie,bo karnet można wykorzystać od początku sezonu do 22.12.2015 i później od 30.03.2016 do końca sezonu. :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Dzięki JC, świetna promocja. Oby więcej takich akcji. Rabaciki na mnie i na żonę już na koncie gopass i czekają na dobre warunki narciarskie. Mam nadzieję, że ich nie wygaszą do końca terminu ważności (również tego wiosennego). Przy okazji zauważyłem, że w tym sezonie można będzie korzystać z gopassa na Wielkiej Raczy, w cenie 20E za całodzienny karnet (z wyjątkiem świąt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Zarejestrowałem kupon na moim koncie goopas i jest trochę tych zniżek: NARTY 1. 1 dniowy skipass promocja 9.9 € Specjalny Skipas ważny w ośrodkach Jasna Sever - Juh, Vysoke Tatry - Tatranska Lomnica, Strbske Pleso, 4.12.2015 do 22.12.2015. 2. 1 dniowy skipass promocja 9.9 € Specjalny Skipas ważny w ośrodkach Jasna Sever - Juh, Vysoke Tatry - Tatranska Lomnica, Strbske Pleso, 30.3.-30.4.2016. BASENY 1 CAŁODZIENNY WSTĘP TROPICAL PACKET TATRALANDIA - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 1.11.2015 do 22.12.2015. 2. CAŁODZIENNY WSTĘP TROPICAL PACKET TATRALANDIA - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 30.3.2016 do 30.4.2016. 3. CAŁODZIENNY WSTĘP SEA&FUN PACKET GINO PARADISE - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 1.11.2015 do 22.12.2015. 4. CAŁODZIENNY WSTĘP SEA&FUN PACKET GINO PARADISE - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 30.3.2016 do 30.4.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Zarejestrowałem kupon na moim koncie goopas i jest trochę tych zniżek: ... Na każdym Gopassie to jest :biggrin: PS. Vielka Racza na Gopassie :eek: co jest grane? też ją kupili? Edytowane 27 Listopad 2015 przez Gość PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Na każdym Gopassie to jest :biggrin: PS. Vielka Racza na Gopassie :eek: co jest grane? też ją kupili? Bez rejestracji kodu rabatowego nie ma takich zniżek. Spodziewałem się jednego kuponu na narty za 10Eur, a mam dwa plus 4 na baseny. Wielka Racza na razie osobno, sezon za 200euro czyli atrakcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Tłumaczę jeszcze raz: ja gopass mam od (kilku lat) tzn. od kiedy go na rynek wpuścili, żadnego kodu nie pobierałem bo i po co! mam cały sezon (też od zawsze) a w tym roku od listopada i na moim koncie pojawiły się te zniżki automatycznie. Ma to każdy kto ma gopass!!! Vielka Racza nie jest TMRu i nigdy jej nie było na koncie! teraz pierwszy raz a więc albo mają jakieś porozumienie albo go kupił TMR (ale coś cicho było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Tłumaczę jeszcze raz: ja gopass mam od (kilku lat) tzn. od kiedy go na rynek wpuścili, żadnego kodu nie pobierałem bo i po co! mam cały sezon (też od zawsze) a w tym roku od listopada i na moim koncie pojawiły się te zniżki automatycznie. Ma to każdy kto ma gopass!!! Vielka Racza nie jest TMRu i nigdy jej nie było na koncie! teraz pierwszy raz a więc albo mają jakieś porozumienie albo go kupił TMR (ale coś cicho było). Skipass jest też dostępny na grouponie za 43 zeta. Myk polegał na tym, że można było dodatkowo wykorzystać kod rabatowy groupona -15% i mieć skipass np. na VR za 36 zeta (sam tak zrobiłem) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Ma to każdy kto ma gopass!!! Oprócz mojego gopassu Łaskawcy, dali ci zniżki których nie możesz wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Ojezusie!!! już wykupiłem! baseny np. bo jadę 5-6 :eek: no widzisz łaskawcy tacy są! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Zarejestrowałem kupon na moim koncie goopas i jest trochę tych zniżek: NARTY 1. 1 dniowy skipass promocja 9.9 € Specjalny Skipas ważny w ośrodkach Jasna Sever - Juh, Vysoke Tatry - Tatranska Lomnica, Strbske Pleso, 4.12.2015 do 22.12.2015. 2. 1 dniowy skipass promocja 9.9 € Specjalny Skipas ważny w ośrodkach Jasna Sever - Juh, Vysoke Tatry - Tatranska Lomnica, Strbske Pleso, 30.3.-30.4.2016. BASENY 1 CAŁODZIENNY WSTĘP TROPICAL PACKET TATRALANDIA - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 1.11.2015 do 22.12.2015. 2. CAŁODZIENNY WSTĘP TROPICAL PACKET TATRALANDIA - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 30.3.2016 do 30.4.2016. 3. CAŁODZIENNY WSTĘP SEA&FUN PACKET GINO PARADISE - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 1.11.2015 do 22.12.2015. 4. CAŁODZIENNY WSTĘP SEA&FUN PACKET GINO PARADISE - GOPASS AKCIA 9.9 € Wstęp obowiązuje w dowolnym dniu w okresie od 30.3.2016 do 30.4.2016. tylko to chyba jest tak,że jeden kod możesz wykorzystac na jedną z powyższych promo - przynajmniej tak jest z gruponami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 skąd ten kod: -15% na grupon wziąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi