Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wojtek Zagórski poza kadrą Polski na Turyn 2006

bbtsiak

Rekomendowane odpowiedzi

Po skandalicznej decyzji PZn wielokrotny mistrz Polski i jeden z najlepiej zapowiadających się talentów w polskim narciarstwie, od kilku lat w Kadrze Polski w kadrze na nadchodzącym roku został pominiety. ciekawa decyzja działaczy!!!!!! Kontakty zakopiańskie robia swoje. Co o ty myslicie?

Tak, walka o Zagóra pewnie tak łatwo się nie skończy. Pewnie po Turynie zdanie pewnych osób się zmieni bo Michałowi co raz bliżej do końca kariery, a ktoś go musi zastąpić... no chyba, że Bachleda rzuci gitarę ...?

Gość bobic

Qrna tylko nie Macka Bydlinskiego.

Nie badzmy smieszni.

Zdenerwowałem się! We wtorek Cię odwiedzę i wszystko ręcznie wytłumaczę!

Szykuj się!

... to znaczy mineralną i trzy szklanki, bo będę z obstawą, która Cię jednym spojrzeniem powali ;) ... a i spytaj Japana czy ma dla mnie czarne bryle.

Gość bobic

Jacku, mam nadzieję, ze przyjedziesz z ta pięknością, z którą nas zawsze nawiedzasz.

Tobą zajmie się Prezes, a my zaś zajmiemy się kobietą.

Co do bryli, to sprowadziłem wczoraj nową dostawę Carrery z zajefajnymi brylami, więc będziesz mógł powybierać.

Aha, pod warunkiem, że przyjedziesz w gajerku :>

Do wtorku w takim razie

Tym razem przyjadę w starych trampkach i wyblakłej koszulce. Co do piękności to będę jej pilnował, bo na Was trza uważać, a i u szefa będą lepsze rezultaty!

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...