lski@interia.pl Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Dziś o godz.11:11 ruszyły zapisy na Gardenissime 2016... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Gardenissima 2016 Dziś o godz.11:11 ruszyły zapisy na Gardenissime 2016... Też dostałem informację. Czas się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Gardenissima 2016 Też dostałem informację. Czas się pakować Miłego "treningu" życzę :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka_na _nartach Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Żeby tylko za bardzo nie bolało:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Miłego "treningu" życzę :wink: Żeby tylko za bardzo nie bolało:biggrin: Dobre - tak to jest jak się odpisuje z telefonu. Z drugiej strony ciekawy trening... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Dziś o godz.11:11 ruszyły zapisy na Gardenissime 2016... Masz z Nas największy staż w zawodach w Europie, podziel się wiedzą gdzie można jeszcze startować w Europie, oprócz Gardenissimy , Helmissimo , Der Weisse Ring, Schlag das Ass, 2horn Sudtirol Vist Downhill Pozdrawiam i liczę na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Masz z Nas największy staż w zawodach w Europie, podziel się wiedzą gdzie można jeszcze startować w Europie, oprócz Gardenissimy , Helmissimo , Der Weisse Ring, Schlag das Ass, 2horn Sudtirol Vist Downhill Pozdrawiam i liczę na odpowiedz Oj nie licz,nie licz,bo startowałem tylko w 3 pierwszych a o 2 pozostałych nawet nie słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Re Przepraszam,jeszcze jest Lugarissimo,oraz 3 km w St.Anton-w tym drugim kiedyś byłem zapisany,ale nie było śniegu i odwołali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi