marczello Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Jesień w Górach Sowich. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShiShi Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 to zdjęcie jest O-SZ-A-Ł-A-M-I-A-J-Ą-C-E ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Jak słyszę rower i góry to ostatnio kojarzy mi się filmik Path Finder Bieszczady... Rumunia... ah!! [video=youtube;N7aDcQ-9M74] widoki od 2:26 prawie do końca! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fab Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Fajne tylko czy trochę photoshopa w tym nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimorodek Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 @Fab, z pewnością kolory i kontrasty podkręcone Tak czy siak zdjęcie robi wrażenie. Dla mnie najlepszy wybór na rower + góry to Beskid Sądecki, okolice Muszyny - piękne trasy o w miarę zróżnicowanej trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CandideFree Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Super zdjęcie, aż mi się zachciało odkurzyć swój rower i wybrać się na jakąś wycieczkę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi