rabios Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Mam wolne miejsca w busie i na kwaterach, na wyjazd do Ischgl. Wyruszamy z Trójmiasta a trasa przez Polskę jeszcze do ustalenia ! 4 dni jeżdżenia z kwaterami,wyżywieniem dojazdem na miejsce i transferem na stok Ośrodek leżący na granicy 2-óch państw. Masz ochotę jeździsz w Austrii albo w Szwajcarii. Strefa wolnocłowa po szwajcarskiej stronie W planie odwiedziny, w jeszcze jakimś pobliskim ośrodku ! Ostatni oddech przed świąteczną gorączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjapoznan Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 jakie koszty wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 (edytowane) jakie koszty wyjazdu? Zamkniemy się w 870 zł ( kwatery, wyżywienie w postaci śniadań i obiadokolacji, dojazd na miejsce i codzienny transfer na stok) Na pewno odwiedzimy w tym czasie też inny ośrodek np. Serfaus-Fiss-Ladis Edytowane 6 Listopad 2015 przez rabios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 21 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2015 Czy masz jeszcze wolne miejsca na wyjazd do Ischgl? Jestem zainteresowany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciganer Napisano 21 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2015 Czy masz jeszcze miejsca na wyjazd do Ischgl? Jestem zainteresowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 21 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2015 (edytowane) Tak mam. Zapraszam Mój numer 604 791 524 Edytowane 22 Listopad 2015 przez rabios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milkProvider Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Są jeszcze wolne miejsca (potrzebował bym 2 miejsc)? Widzę z google maps, że nawet jest po drodze do mnie, tak gwoli ścisłości, bedziecie jechali przez Frankfurt nad Odrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 23 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Są jeszcze wolne miejsca (potrzebował bym 2 miejsc)? Widzę z google maps, że nawet jest po drodze do mnie, tak gwoli ścisłości, bedziecie jechali przez Frankfurt nad Odrą? No to jesteśmy dogadani Witamy w ekipie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milkProvider Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Witamy, i zapraszamy pozostałych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciganer Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 jadę z Wami ! Yes !!! Bedzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Jedna rzecz nie jest dopowiedziana w tych wyjazdach mianowicie jedzonko jest wiezione z Polski i każdy codziennie ma dyżur na śniadanie i obiadokolację i przygotowuje dla 9 osób. Ot takie urozmaicenie. Wyjazd raczej dla choć odrobinę mających pojęcie jak zrobić parówki (aby nie były powykręcane i popękane) oraz jajecznicę z 30 jaj aby nie była sucha jak wiór. Opcja wyżywienia w cenie jest mizerna i tak trzeba będzie dojadać na stoku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 (edytowane) i tak trzeba będzie dojadać na stoku :biggrin:Znasz kogoś kto tego nie robi:rolleyes:: :wink: Edytowane 4 Grudzień 2015 przez MAIKEL 1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siewier Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 zainteresowany Mam wolne miejsca w busie i na kwaterach, na wyjazd do Ischgl. Wyruszamy z Trójmiasta a trasa przez Polskę jeszcze do ustalenia ! 4 dni jeżdżenia z kwaterami,wyżywieniem dojazdem na miejsce i transferem na stok Ośrodek leżący na granicy 2-óch państw. Masz ochotę jeździsz w Austrii albo w Szwajcarii. Strefa wolnocłowa po szwajcarskiej stronie W planie odwiedziny, w jeszcze jakimś pobliskim ośrodku ! Ostatni oddech przed świąteczną gorączką Jestem zainteresowany 3 osoby z włocławka napisz szczegóły kosztowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Jedna rzecz nie jest dopowiedziana w tych wyjazdach mianowicie jedzonko jest wiezione z Polski i każdy codziennie ma dyżur na śniadanie i obiadokolację i przygotowuje dla 9 osób. Ot takie urozmaicenie. Wyjazd raczej dla choć odrobinę mających pojęcie jak zrobić parówki (aby nie były powykręcane i popękane) oraz jajecznicę z 30 jaj aby nie była sucha jak wiór. Opcja wyżywienia w cenie jest mizerna i tak trzeba będzie dojadać na stoku :biggrin: Sylwek opowiem Ci na miejscu jak zagotować wodę na parówki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Znasz kogoś kto tego nie robi:rolleyes:: :wink:[ATTACH=CONFIG]24378[/ATTACH]Ja też nie znam :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Jedna rzecz nie jest dopowiedziana w tych wyjazdach mianowicie jedzonko jest wiezione z Polski i każdy codziennie ma dyżur na śniadanie i obiadokolację i przygotowuje dla 9 osób. Ot takie urozmaicenie. Wyjazd raczej dla choć odrobinę mających pojęcie jak zrobić jajecznicę z 30 jaj aby nie była sucha jak wiór. :biggrin: Do zrobienia takiej jajecznicy konieczne są: -patelnia taka jaką Tomuś Czereśniak używał w "Czterch Pancernych" -no i szabla ułańska do mieszania :biggrin: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Jedna rzecz nie jest dopowiedziana w tych wyjazdach mianowicie jedzonko jest wiezione z Polski i każdy codziennie ma dyżur na śniadanie i obiadokolację i przygotowuje dla 9 osób. Ot takie urozmaicenie. No jest to problem, tych co preferują stadne życie, na szczęście nie mój:rolleyes:: Wyjazd raczej dla choć odrobinę mających pojęcie jak zrobić jajecznicę z 30 jaj aby nie była sucha jak wiór. :biggrin: Z 30 jaj to dla 4 os. a pozostałe 5 co jedzą?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 No jest to problem, tych co preferują stadne życie, na szczęście nie mój:rolleyes:: Z 30 jaj to dla 4 os. a pozostałe 5 co jedzą?:biggrin: Czekają, aż ktoś z pierwszej 4-ki umyje patelnię :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi