SB Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 (edytowane) Czekamy zatem na resztę fotek Proszę :smile::biggrin: Edytowane 10 Listopad 2015 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 (edytowane) Fajnie SB - Masz Samrtfona Edytowane 10 Listopad 2015 przez andrzej1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Nie ma gitarę :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Nie ma gitarę :stupid: Koncerty były co wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Koncerty były co wieczór? Bardziej popisy loży szyderców :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 pffffffffffffffffffff ale fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 pffffffffffffffffffff ale fotki A co tam więcej ponadto to tu już zostało wstawione? Wstawianie miliona zdjęć i opisywanie tras metr po metrze i zakręt po zakręcie nie ma nijak żadnego sensu, a wręcz ma skutek odwrotny od zamierzonego, bo jak ktoś zobaczy taki elaborat to najnormalniej w świecie da sobie spokój i nie przeczyta nic, to powinna być esencja informacji, a nie jakaś epopeja, tak uważam, to moje osobiste zdanie:smile:. Jeszcze 2 lata temu podczas gdy to był można powiedzieć ośrodek praktycznie nieznany i mojej pierwszej wizyty w nim "skleciłem" film. Film nie jest dostępny na urządzeniach przenośnych(smartfony tablety) [video=youtube;gkqk6s9e2gE] Z tego pobytu jednak nie będę robił, no bo nic w nim nowego nie było by co pokazać, w części ośrodka wysokogórskiej, czyli tej która jest czynna już na jesień nie zmieniło się nic, w części ośrodka tej która jest w miejscowości, czyli tej która będzie uruchomiona jak spadnie śnieg(pewnie nie wcześniej jak w grudniu) powstała w zeszłym roku nowa gondola. Jednak ja tam nigdy nie jeździłem i jakoś nie zachęca mnie to co tam widzę żeby to miejsce odwiedzić w pełni sezonu. W pełni sezonu jest to 2 razy dalej niż mam do ośrodka takiego jak chociażby Kraischberg, który jeśli chodzi o trasy i infrastrukturę oferuje mi to samo tylko w mniejszych górach, więc po co tyle dalej jechać? Sulden jest super właśnie na początek sezonu, podczas gdy mam do dyspozycji tylko lodowce, tam choć lodowca można pojeździć na nartach na świeżym i sztucznym śniegu. Główne atuty tej stacji narciarskiej to: zdecydowanie niższe ceny pewniejsza pogoda mniej ludzi wyciągi krzesełkowe, orczyków nie ma Wady to: niewygodny i dłużący się transport z miejscowości "do śniegu" - kolej kabinowa na stojąco z przesiadką mekka klubów, ośrodek poszedł chyba w stronę takiego klienta i pozwalają tyczki ustawić gdzie kto chce i ile chce brak dobrze zaopatrzonego sklepu spożywczego, jest tylko jeden mały SPAR Wiem że wadą dla wielu osób może być dojazd górską drogą z serpentynami ok 15 km, ja akurat lubię i wpisał bym ten fakt w zalety, ale mam świadomość że większość osób wysiada z samochodu na miękkich nogach z traumą i czasami z pustym żołądkiem:tongue: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Dostałem zgodę od Mariana czyli Bumtarara, na opublikowanie filmu który zrobił smartfonem. Film jest z ostatniego dnia, połączył go przy użyciu jakiejś darmowo pobranej aplikacji, która ma tam od razu jakieś gotowe podkłady muzyczne. Bawił mi się tym całą powrotną drogę, jak już słyszałem to gwizdanie, to myślałem że mu je...e:biggrin:, albo wysadzę w biegu :stupid:, potem wpadłem na sposób i dałem muzę w samochodzie na full:biggrin:. No ale ok, napracował się chłopak, cel uświęca środki, grzechy odpuszczam, a że to nie moja robota to proszę mi za to dzięksów nie dawać: [video=youtube;Bnf-C7bCSHs] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtralala Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Jako, że zostałem wywołany do tablicy, muszę sprostować :biggrin: Po pierwsze nie Bumtarara, tylko bumtralala :stupid: Po drugie to w ostatniej chwili miałem zmienić podkład muzyczny na bardziej neutralny, dłuższy i mniej wkurzający, ale marcinn tak ładnie go pogwizdywał, że nie mogłem się powstrzymać... Po trzecie - kto zgadnie, co to była za piosenka, którą SB rozkręcił w samochodzie na full? :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Okrutny podkład, a gwizdanie.......:biggrin: Linkin Park - Numb ? :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Eeee z podkładem wszystko OK. Idealnie pasuje do dynamiki jazdy i agresji w niszczeniu sztruksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtralala Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Widzę, ze macie trudności z odgadnięciem tytułu piosenki, więc będzie podpowiedź. Do wyboru są trzy możliwości: 1. Irena Santor - "Już nie ma dzikich plaż" 2. Tina Maze - "My way is my decision" 3. Ich Troje - "Keine Grenzen" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 SB gdyby ktoś z ekipy coś zapomniał w Soldzie, to od soboty będę się kręcił po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 (edytowane) 1. Irena Santor - "Już nie ma dzikich plaż" 2. Tina Maze - "My way is my decision" 3. Ich Troje - "Keine Grenzen" :biggrin: Dementuję i przysięgam że jedynki i trójki nie mam i nigdy nie miałem:biggrin:, natomiast dwójkę i owszem :smile: Ale mam coś czego nikt nie ma w zmieniarce w samochodzie ,np. Edytowane 11 Listopad 2015 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Dementuję i przysięgam że jedynki i trójki nie mam i nigdy nie miałem:biggrin:, natomiast jedynkę i owszem :smile: Ale mam coś czego nikt nie ma w zmieniarce w samochodzie ,np. Zamiast tej ostatniej jedynki z pewnością miałeś napisać dwójkę, A Voxx to byłem pewien,że został na full puszczony w celu zagłuszenia.:laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Film nie jest dostępny na urządzeniach przenośnych(smartfony tablety)To żart, czy jakaś niewiedza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 To żart, czy jakaś niewiedza :wink: A co działa Ci? To się ciesz, znaczy masz chinką komurkę:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 znaczy masz chinką komurkę:biggrin:O to się nie muszę martwić, martwić się powinni ci co takową posiadają :wink: ps u mnie hula normalnie :eek: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Jutro liczę na mniej ludzi i testy Atomic XT 3.0. Były testy ? Jaka opinia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 O to się nie muszę martwić, martwić się powinni ci co takową posiadają :wink: ps u mnie hula normalnie :eek: :wink: Też nie mam żadnych issues :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Były testy ? Jaka opinia ? Były, ale skrobne wieczorem inny wątek, nie będziemy tu chłopakom zaśmiecać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Gdybym zajrzała wcześniej do wątku to bez podpowiedzi bym zgadła na punkcie jakiej piosenki SB ma obsesję A Voxxclub u mnie też leci Leciał na ostatnich moich zawodach we Flachau więc mam sentyment Filmik fajny ale mało życia prywatnego pokazaliście i mało emocji... Zakończenie dość oczywiste. Słaby scenariusz, zero scen łóżkowych... ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Sulden jest super właśnie na początek sezonu, podczas gdy mam do dyspozycji tylko lodowce, tam choć lodowca można pojeździć na nartach na świeżym i sztucznym śniegu. Jak widze na filmie to śniegu było więcej niż na obu lodowcach w Soelden w tym samym czasie. Tam mi się przynajmniej zdaje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Filmik fajny ale mało życia prywatnego pokazaliście i mało emocji... Zakończenie dość oczywiste. Słaby scenariusz, zero scen łóżkowych... ehhh... Takie nartownie to jest 100 razy lepsze od najlepszego tego co się robi w łóżku :applause:A jeśli chodzi o sceny z życia prywatnego, to uchylę trochę intymnego świata Marcinna:redface::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 marcinn ku! A w czym Ci przeszkadzały te piękne obłe kształty tych ziemniaczków,że musiałeś je zamienić na takie dziwne wieloboki. :stupid: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi