leitner Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Dzisiaj okrągłą rocznicę urodzin obchodzi Mitek! Przede wszystkim życzę Ci zdrowia na kolejne 50 lat (szusowania :wink:), spełnienia marzeń (nie tylko narciarskich), wytrwałości w dążeniu do celów i kasy na narty, spełnianie marzeń i zdrowie! I do zobaczenia na Górce! Może następnym razem będzie otwarta :crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Z grzeczności tez życzę wszystkiego najlepszego Mitku :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Mitek! Zdrowia jak najwięcej! No i żeby w tym roku udało nam się spotkać na nartach... :smile: Tadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Ależ rocznica... :applause: Wszystkiego najlepszego,dużo dni na nartach i żadnych kontuzji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Cześć He he. Czy naprawdę chcecie abym Was dręczył wiecznie?? Rezerwujcie czas na 3-6 03 2016 - nic wielkiego ale może będzie fajnie i w rejonie. Pozdrowienia serdeczne PS Pół godziny temu wróciłem do domu ale gdyby nie Twoja wiadomość, że nie będziesz na finałach z powodu kontuzji to byłbym na Narodowym - brama 11. Zdrowia Tadziu. Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Rezerwujcie czas na 3-6 03 2016 - nic wielkiego ale może będzie fajnie i w rejonie. Pozdrowienia serdeczne W którym rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Cześć W którym rejonie? POjęcie czasoprzestrzeni nie jest mi obce ale nie aż tak. Czas na razie jest w miarę prawie pewny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Mitku, sto lat, dużo zdrówka, dużo wolnego czasu i kasy na wyjazdy narciarskie. Pociechy z Juniora i wszystkiego najlepszego! A na koniec, życzę nam obu, by wreszcie udało się nam spotkać na stoku. Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 100 lat, spełnienia marzeń i zdrówka!!! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Mitku zdrówka i jeszcze raz zdrówka :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Mitek, żeby kolejne 50 lat chciało Tobie się jeździć z dalekiej Warszawy w góry. Żebyś mógł kolejne pokolenia narciarzy, nie tylko teoretycznie, ale i praktycznie doskonalić w jeździe na nartach! Pozdrawiam serdecznie! PS Wybacz to niebywałe spóźnienie! Edytowane 5 Listopad 2015 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 No i ja zdrówka i kolejnych 100 lat na nartach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Cześć Dziękuję bardzo. Dzięki Waszym postom lepiej dotarła do mnie ta rocznica. Cóż, są takie chwile w życiu, że powinno się przemyśleć pewne sprawy i podjąć pewne decyzje. Ja jakoś się zapomniałem w tym konsumowaniu życia ale na szczęście są życzliwi koledzy, którzy przypomną i sprowadzą na ziemię. Cóż, jestem już po prostu stary. Pewne objawy słabości i zniedołężnienia zauważyłem już wcześniej ale dopiero teraz dotarło do mnie, że trzeba powiedzieć sobie pas. Narciarstwo to sport dal ludzi sprawnych i dynamicznych a nie dla spasionych starych dziadów. Kolana mnie bolą, biodro też, słabiej widzę a i prostata daje znać o sobie. Ostatnio będąc z okazji pewnego święta na cmentarzu oglądałem takie groby bez dat które zawczasu zrobili sobie jeszcze żyjący aby poczuć tą pewność. Myślę, że pójdę w tym kierunku a że - jako geolog - wybiorę jakąś rzadka skałę więc tanio nie będzie i w związku z tym narty trzeba po prostu sprzedać. Zresztą przy sypiącym się zdrowiu i tak nie będę jeździł. Dziękuję Wam koledzy. Pozdrawiam Serdecznie Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Mitek ! Nie tragizuj : Do emerytury ( 67lat ) jeszcze masz trochę, więc: bez deprechy łap za dechy wyciąg w chmury i jazda z góry Wszystkiego naj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Pas? Jaki pas?! Mitek, mam nadzieję że żartujesz. Chcesz przez 50 lat zbierać kasę na grób? Im więcej będziesz jeździł, tym więcej bedziesz miał czasu na zbieranie kasy. Piszesz, że narciarstwo to sport dla ludzi sprawnych i dynamicznych. To potraktuj narciarstwo jako odpoczynek od szarej rzeczywistości. Nie odchodź w narciarski niebyt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 .....Zresztą przy sypiącym się zdrowiu i tak nie będę jeździł..... No jeden rozsądny:biggrin::wink: Mitek spóźnione życzenia zdrowia na które tak narzekasz. A co do dolegliwości które wymieniłeś to zaczynam mieć wrażenie, że ty faktycznie telewizji nie oglądasz. Kolana - artresan biodra - 4flex oczy - superoptic prostata - prostamol no i na wszystko - vitabuerlecitin. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Cześć Niestety tu już nic nie da się zrobić, choć reklamy śledzę ale tak naprawdę pozostało mi już tylko EZO tv w kwestii przyszłości i TRWAM w kwestii cudu Piotruś. Ze środków paramedycznych najlepiej jak na razie spisuje się: kolana - browaresan biodra - browarex oczy - browaroptic prostata - browaramol no i na wszystko - browar Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 oczy - browaroptic... No o tym nie pomyślałem. Faktycznie po paru lepiej to wszystko wygląda. Wzrok jakby ostrzejszy:smile: A i z psychiką dużo lepiej. Czyli Mitek zdrowy tryb życia - aptekę omijać szerokim łukiem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) Cześć ... Cóż, jestem już po prostu stary. Pewne objawy słabości i zniedołężnienia zauważyłem już wcześniej ale dopiero teraz dotarło do mnie, że trzeba powiedzieć sobie pas. Narciarstwo to sport dal ludzi sprawnych i dynamicznych a nie dla spasionych starych dziadów. Kolana mnie bolą, biodro też, słabiej widzę a i prostata daje znać o sobie. Ostatnio będąc z okazji pewnego święta na cmentarzu oglądałem takie groby bez dat które zawczasu zrobili sobie jeszcze żyjący aby poczuć tą pewność. Myślę, że pójdę w tym kierunku a że - jako geolog - wybiorę jakąś rzadka skałę więc tanio nie będzie i w związku z tym narty trzeba po prostu sprzedać. Zresztą przy sypiącym się zdrowiu i tak nie będę jeździł ... To jest normalne że ja z Mitkiem bardzo rzadko się zgadzamy i teraz też! "Gadasz jak potłuczony" :biggrin: i ze względu na to że jestem starszy (wiem co napiszesz: to nie znaczy że mądrzejszy :applause:) muszę Cię op...ić CO TO WOGÓLE ZA GADANIE... jestem stary...jestem stary...jestem stary...! ja w tym roku (po 30 latach przerwy) kupiłem motor (wiem: :stupid:) takie Suzuki 500 - bo latem miałem za mało adrenaliny. I zanim ujarzmiłem rumaka to on ujarzmił mnie! (zakręt... piasek... przedni hamulec itd) wysypka była bolesna bo bez kombinezonu a więc... bark, biodro, kolano do regeneracji! (nawet mi mózgu szukali na TK i ku mojemu zdziwieniu go znaleźli) ale do teraz bark i biodro pobolewają o kolanie nie wspomnę ale SKIPASS całosezonowy kupiłem i planuje wykorzystać na maxa! Tobie proponuje to samo. Narty wyleczą wszystkie rany i dolegliwości :applause: a co do nagrobka to ja myślę że zamiast wyszukanego kamienia mały schowek w ścianie na malutką urnę chyba że pozwolą to rozsypią mnie gdzieś w górach :biggrin: a za zaoszczędzone pieniądze kupię kolejną parę nart! :applause: :stupid: Pozdrawiam, życzę 100 lat, trzymaj się ciepło i do zobaczenia na stoku. PS. bardzo spodobała mi się Twoja browarowa kuracja :applause: Edytowane 9 Listopad 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi