artix Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Narty skonstruowane z myślą o kobietach że względu na ich niska wagę. Z opisu wnioskuję że mogą to być fajne narty. Czy jakiś Pan z forum testował któreś z Joy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Ja mogę poświęcić swoje narty i dać mężowi do potestowania w grudniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Oczywiscie ocena wydana przez kobiete bedzie dla mnie rownie cenna :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Ech, moja opinia to opinia średnio jeżdżacego rekreanta, ale te narty mi się bardzo fajnie sprawdzają w każdych warunkach, zwłaszcza w tych gorszych, nie straszny im rozjeżdżony śnieg i "muldy", są bardzo stabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShiShi Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Potwierdzam, nartki świetnie sprawdzają sie w rozjeżdżonym śniegu. Były testowane przez mojego męża i syna i dla obu Joye były zdecydowanie za krótkie. Nie odczuli ani stabilności nartek ani tego uczucia komfortu na śniegowej brei. Dlatego nie już pozwalam im już się do nich przypinać Panowie moga mieć problem z ocena Joyów własnie ze względu na dostępne długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi