ROCH Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Claim - The BEst Ski Movie Ever! Bardzo ciekawa propozycja. 13 minut, wiec idealny na dobranoc Włączyłem sobie wczoraj i ... dzielę się tym z Wami dzisiaj. Czy jest to najlepszy film narciarski świata? Nie sądzę. Ale muszę przyznać, że jest niezły. Oceńcie sami! [video=youtube;gea9_DIgyKE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 A tuatj najnowsza produkcja "stałego, forumowego bywalca": [video=youtube;R1NagZN2kjY] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Fane :biggrin::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Filmik pierwszy, 2:30 - gość już nie żyje...ale po chwili jednak żyje :eek: :applause: Musiałem nalać sobie kielicha :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Filmik pierwszy, 2:30 - gość już nie żyje...ale po chwili jednak żyje :eek: :applause: Musiałem nalać sobie kielicha :stupid: Z jaką klasą z tego wyszedł.:applause: Przez moment myślałem, że zrobił to celowo! Jak glebę można zamienić w sukces!:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi