SB Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Kolega FILOK nie ma uprawnień do giełdy i poprosił mnie o dodanie tematu. kupię narty Salomon Enduro 850 XT długość 170cm stan jak najlepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Dziękuję bardzo za zamieszczenie ogłoszenia koledze SB tak jak w temacie szukam używanych desek Salomon Enduro 850 XT długość 170/177cm stan jak najlepszy gdyby ktoś miał cos do zaoferowania to na priv lub maila filok@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 Używane (sezon 13/14) Enduro 800 XT, 170 cm, w naprawdę dobrym stanie kupiłem niedawno w Krakowie w Ski Riders na Retoryka 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 (edytowane) Dzięki Romku za info ale ja szukam Enduro 850 XT ale napisałem do nich maila może mają ale jeszcze raz dzięki !!!! Edytowane 23 Październik 2015 przez filok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 W outlecie Salomona w Gdańsku, są nowe 850 XT, długość 177, za 1500 zł. Ten model: http://www.skionline.pl/sprzet/narty,13-14,salomon,enduro-xt-850,6764.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Cześć własnie wczoraj odebrałem swoje pierwsze w 45 letnim życiu nowe deski takie jak chciałem Salomony Enduro XT 850 dł jednak 177:) nawet mojej żonie sie podobają ale dzięki Kuzon za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Gratuluję! Hmm, za długo się zastanawiałem, czy sprzedać Ci moje :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Lepiej napisz jak Ci się na nich jeździło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Super! To są czołgi które idą po wszystkim. Kupowałem je do wykorzystania także poza trasą, przywyciągowo. W zeszłym roku pojawiły się "specjalizowane na puch" Majesty Superior i ... przejechałem się na trasie, na Atomic Redster 3.0 SL. Szczena mi opadła. Te dwie narty pokryłyby moje zainteresowania w 100% Jako jedyne narty, zdecydowanie 850 XT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Aleś mi narobił smaka )) heh zaglądam tylko po kamerkach gdzie co w pobliżu otworzą ale narazie to mamy wiosnę na poranny sztruks mam Atomici SL9 a na puch Kastle BMX98 ,Salomon ma uzupełnić resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi