SB Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 :applause: Dziesięć lat minęło jak jeden dzień, kiedy to tu zawitałem:smile: Można w tym wątku składać mi podziękowania, życzenia, słowa uznania, ect.... :tongue::stupid: kondolencje też:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 :applause: Dziesięć lat minęło jak jeden dzień, kiedy to tu zawitałem:smile: Można w tym wątku składać mi podziękowania, życzenia, słowa uznania, ect.... :tongue::stupid: kondolencje też:biggrin: Nie, nie tak łatwo nie będzie! Za tydzień wracam z Alp i spotykamy się w Rogatej, gdzie uczcimy ten czas i zastanowimy się jak wytrzymać z tobą przez następne 10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Następne 10lat :eek::, choć w sumie człowiek z wiekiem pokornieje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 10 lat? toż to prawdziwy forumowy dinozaur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Nie, nie tak łatwo nie będzie! zastanowimy się jak wytrzymać z tobą przez następne 10. Jacek następne 10 lat :eek:: choć w sumie człowiek z wiekiem pokornieje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Zamiast kolejnych urodzin,lepiej odliczać czas spędzony na forum,przynajmniej można poczuć się jak dziecko... :wink: Wtedy nawet JC będzie nastolatkiem... :crazy: Wszystkiego dobrego i oby obecność na tu Forum cieszyła,a nie była przykrym obowiązkiem. :stupid: O kurcze,jeszcze zaległa flacha... :eek: :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Zamiast kolejnych urodzin,lepiej odliczać czas spędzony na forum,przynajmniej można poczuć się jak dziecko... :wink: Wtedy nawet JC będzie nastolatkiem... :crazy: Wszystkiego dobrego i oby obecność na tu Forum cieszyła,a nie była przykrym obowiązkiem. :stupid: O kurcze,jeszcze zaległa flacha... :eek: :redface: To JC jest pełnoletni!!! Tak, tak forum ma 18 lat! PS nie pisze się flacha tylko Flachau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 PS nie pisze się flacha tylko Flachau Faktycznie,to ten chochlik... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 :applause: Dziesięć lat minęło jak jeden dzień, kiedy to tu zawitałem:smile: Można w tym wątku składać mi podziękowania, życzenia, słowa uznania, ect.... :tongue::stupid: kondolencje też:biggrin: Chwalipięta.:crazy: Ja w Grudniu i sie nie chwale.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Gratulacje Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Nie, nie tak łatwo nie będzie! Za tydzień wracam z Alp i spotykamy się w Rogatej, gdzie uczcimy ten czas i zastanowimy się jak wytrzymać z tobą przez następne 10. Dlaczego tylko kolejne dziesięć? ...nie...nie tak łatwo nie będzie, nie licz na to:biggrin: A ROGATA, ooo bardzo chętnie :smile: Gratulacje Sławek Ty Michał to dopiero jesteś weteran, 13 lat, tak że jeszcze chwilka i 15 rocznica :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 (edytowane) Dlaczego tylko kolejne dziesięć? ...nie...nie tak łatwo nie będzie, nie licz na to:biggrin: A ROGATA, ooo bardzo chętnie :smile: Ty Michał to dopiero jesteś weteran, 13 lat, tak że jeszcze chwilka i 15 rocznica :applause: Chwalipięta.:crazy: Ja w Grudniu i sie nie chwale.:cheerful: taaa, ale ja już dożyłem, a Ty nie wiadomo, wszak za miesiąc jedziemy na narty:tongue: Jacek następne 10 lat rolleyes:: choć w sumie człowiek z wiekiem pokornieje Nie licz na to kolego:biggrin:, a też myślę że nie chciał byś tego:rolleyes:: Edytowane 4 Październik 2015 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Ło-Mat-ko Gratulacje dla forum, że to wytrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 :applause: Dziesięć lat minęło jak jeden dzień, kiedy to tu zawitałem:smile: Można w tym wątku składać mi podziękowania, życzenia, słowa uznania, ect.... :tongue::stupid: kondolencje też:biggrin: składam słowa uznania, gdyż myślę... że mądry z Pana człowiek.:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 składam słowa uznania, gdyż myślę... że mądry z Pana człowiek.:smile: No wszystko można powiedzieć o SB, ale mądry..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 No wszystko można powiedzieć o SB, ale mądry..? To też,... ...ale,że Pan to dopiero są jaja.: :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 składam słowa uznania, gdyż myślę... że mądry z Pana człowiek.:smile: SB sobie wydrukuje to zdanie i w ramce umieści nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) To też,... ...ale,że Pan to dopiero są jaja.: :crazy: Czyżby coś było nie tak??? SB to PANI??? :eek: Nie żebym miał coś przeciwko mądrym PANIĄ:wink: Edytowane 8 Październik 2015 przez Dan-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 No wszystko można powiedzieć o SB, ale mądry..? Ciekawe czy adminowi mogą dać bana, chyba to sprawdzę:stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Ciekawe czy adminowi mogą dać bana, chyba to sprawdzę:stupid: I co? Wyszło na moje! Od tylu lat na forum i jeszcze tego nie wie! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 I co? Wyszło na moje! Od tylu lat na forum i jeszcze tego nie wie! :applause: ...nie dałeś Mu wystarczającego powodu do sprawdzenia tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 ...nie dałeś Mu wystarczającego powodu do sprawdzenia tego Już prawie miałem to zrobić, ale akurat napisał że wszedł w posiadanie nowych nart:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Ło-Mat-ko Gratulacje dla forum, że to wytrzymało ...i nadal istnieje :stupid: no dobra...gratulacje i dzięki za wszystkie POZYTYWNE reakcje :eek: Edytowane 9 Październik 2015 przez mifilim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Gratuluje "inteligentnego" poczucia humoru (cokolwiek to znaczy?). Oczywiście kolejnych dziesięcioleci na straży forum. A w drugim X , że dane nam będzie wspólnie ponartować, pogadać i ... Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Gratuluje "inteligentnego" poczucia humoru (cokolwiek to znaczy?). Oczywiście kolejnych dziesięcioleci na straży forum. A w drugim X , że dane nam będzie wspólnie ponartować, pogadać i ... Pozdrawiam serdecznie! No całe szczęście, że napisałeś TO słowo w cudzysłowiu. PS jak tak dalej będę pisał, to mi nawet te nowe narty nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi