leitner Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Jutro ruszy Czyrna w SON - orczyki II i X 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 6 minut temu, leitner napisał: Jutro ruszy Czyrna w SON - orczyki II i X Chyba skoro rusza Czyrna to muszą być bardzo dobre warunki śniegowe - nie pamiętam kiedy była otwarta. Dośnieżali tam czy leży w pełni naturalny śnieg? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Super wiadomość Pozostaje tylko wyzdrowieć i w przyszłym tygodniu kierunek SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Śnieg jest naturalny i sztuczny. W ciągu ostatnich dwóch dni spadło prawie 40cm śniegu. Otwierają niebieskie trasy - 2 i 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Cieszą mnie niezmiernie te opady i prognozy, szczególnie, że w piątek właśnie w planie SON [emoji16][emoji16][emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Relacja z sylwestrowego SON w wątku: Relacja z noworocznego BSA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 1 godzinę temu, leitner napisał: Śnieg jest naturalny i sztuczny. W ciągu ostatnich dwóch dni spadło prawie 40cm śniegu. Otwierają niebieskie trasy - 2 i 3 Masz jakieś info na temat tras 1 i 5? One w ogóle są w stanie działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Masz jakieś info na temat tras 1 i 5? One w ogóle są w stanie działać? Nie mam info o tym. Pewnie niedługo przerzucą armatki na te trasy i naśnieżą je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 1 godzinę temu, leitner napisał: Nie mam info o tym. Pewnie niedługo przerzucą armatki na te trasy i naśnieżą je. Coś wspominaleś o Twoim ważnym spotkaniu z SON. Dałeś z tego jakąś relacje, można coś się dowiedzieć co ustaliłeś ciekawego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 1 godzinę temu, leitner napisał: Pewnie niedługo przerzucą armatki na te trasy 1 i 5 i naśnieżą je. Sam jestem ciekawy czy naśnieżą Bieńkulę. TMR jeszcze nigdy nie podjął takiej próby odkąd jest właścicielem, jakby tak robił Richter to zostałby zjedzony żywcem na forum. Jutro rano przetestuję dziewiczą Bienkulę bo startują wyciągi w Czyrnej. Jest szansa że przez noc dopada śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 1 godzinę temu, surfing napisał: Sam jestem ciekawy czy naśnieżą Bieńkulę. TMR jeszcze nigdy nie podjął takiej próby odkąd jest właścicielem, jakby tak robił Richter to zostałby zjedzony żywcem na forum. Jutro rano przetestuję dziewiczą Bienkulę bo startują wyciągi w Czyrnej. Jest szansa że przez noc dopada śniegu. Strzelisz kilka fotek z Bieńkuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Byłem dzisiaj pojeździć na Słotwiny Arena, odczucia takie że spłaszczyli główny stok (ok połowę szerokości przy nowym krześle) Te dwa garby z mocniejszym nachyleniem są teraz bardziej płaskie, a drugiego to w ogóle mało co czuć. Druga połowa szerokości w stronę lasu wygląda na taką jaka była. Ktoś kto jeździł tam ostatnio ma podobne odczucia? Kompletna porażka z tym, widać że po wymianie krzesełka idą w stronę Białki również z trasami... A warunki narciarskie bardzo dobre, zmrożony wyratrakowany stok a na nim 2-3cm świeżego nocnego opadu, w dzień trochę prószyło. Rano ludzi mało, największy ruch w okolicach godz 12 ale bez kolejek, na stoku też swoboda. 40 zjazdów w 4h zrobione. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 1 godzinę temu, pawelb91 napisał: Byłem dzisiaj pojeździć na Słotwiny Arena, odczucia takie że spłaszczyli główny stok (ok połowę szerokości przy nowym krześle) Te dwa garby z mocniejszym nachyleniem są teraz bardziej płaskie, a drugiego to w ogóle mało co czuć. Druga połowa szerokości w stronę lasu wygląda na taką jaka była. Ktoś kto jeździł tam ostatnio ma podobne odczucia? Kompletna porażka z tym, widać że po wymianie krzesełka idą w stronę Białki również z trasami... Byłem na otwarcie i nie miałem takiego odczucia. A może to wrażenie stąd że na dolnych słotwinach trochę stromiej i się przyzwyczaiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 7 godzin temu, asiek napisał: że w piątek właśnie w planie SON Pogoda w piątek w Szczyrku ,,arktyczna''.http://www.wetteronline.de/wettertrend/szczyrk Przyjemnego szusowania. Ja w piątek,sobotę i niedziele w robocie. W poniedziałek 09.01.17 jadę zachwycić się B.S.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Pogoda w piątek w Szczyrku ,,arktyczna''.http://www.wetteronline.de/wettertrend/szczyrk Przyjemnego szusowania. Ja w piątek,sobotę i niedziele w robocie. W poniedziałek 09.01.17 jadę zachwycić się B.S.A. Właśnie widziałam dziś popołudniu i to mocno komplikuje sprawę [emoji853] my wolni tylko w weekendy... zobaczymy, ale może nie wyjść. Szczególnie, że wolę uważać na zdrowie, bo 16 stycznia Austria. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 6 godzin temu, ptk89 napisał: Masz jakieś info na temat tras 1 i 5? One w ogóle są w stanie działać? Z trasą nr "1" zazwyczaj jest tak, że mimo że jest przygotowana nie jest czynna bo śniegu naturalnego nie ma zbyt wiele, wtedy mieliśmy tam świetną jazdę. I tak pewnie będzie w weekend. Co do Bieńkuli czynna jest wtedy, kiedy jest dośnieżona, inaczej nie ratrakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 15 minut temu, asiek napisał: Właśnie widziałam dziś popołudniu i to mocno komplikuje sprawę my wolni tylko w weekendy... zobaczymy, ale może nie wyjść. Szczególnie, że wolę uważać na zdrowie, bo 16 stycznia Austria. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak to w klasyku " jest zima to jest zimno" ale za to będzie twardo i równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Z trasą nr "1" zazwyczaj jest tak, że mimo że jest przygotowana nie jest czynna bo śniegu naturalnego nie ma zbyt wiele, wtedy mieliśmy tam świetną jazdę. I tak pewnie będzie w weekend. Co do Bieńkuli czynna jest wtedy, kiedy jest dośnieżona, inaczej nie ratrakują. Na miejscu widać jakieś efekty ratrakowania czy śnieżenia tras 1 i 5? Jeśli leży ugorem i nikt z obsługi nie dba o te trasy to wiadomo, że nie zamierzają otworzyć. Jak pracują tam armatki to wiadomo przynajmniej, że plany otwarcia są w głowach włodarzy. @leitner nie wyciągniesz od TMR więcej informacji apropos dalszych planów dla tras 1 i 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 @leitner[/url] nie wyciągniesz od TMR więcej informacji apropos dalszych planów dla tras 1 i 5? Jutro się zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 zima jak drzewiej W Beskidach nadal sypie. Warunki świetne. Zima jak się patrzy. Dziś po pracy Wisła Stok. Choć jak wielu forumowiczom: Bieńkula i Młaki mi się marzą.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 5 hours ago, pawelb91 said: Ktoś kto jeździł tam ostatnio ma podobne odczucia? Ja nie wiem jak tam było kiedyś, więc trudno mi porównywać. Przedwczoraj zaliczyłem z 20+/- zjazdów, było całkiem fajnie, ale po pewnym czasie trochę nudno. Na stacji obok bardziej mi się podobało, zwłaszcza trasa po lewej stronie krzesła (patrząc od dołu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luce Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Hej, Mi się dziś udało odwiedzić Nową Osadę, Jazda od 10.30 do 12.30. Po opadach warunki fajne, jak to wszystko wyratrakują i przyjdzie zapowiadany mróz, to warunki tam będą idealne. Pozdrawiam Luce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luce Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Ma ktoś jakieś wieści z COS w Szczyrku, otworzą coś więcej po ostatnich opadach? Bo z chęcią bym się tam jutro wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Jak to w klasyku " jest zima to jest zimno" [emoji4] ale za to będzie twardo i równo Generalnie mi też nie przeszkadza, "byle mróz" mnie nie zniechęca, ale wolę jechać zdrowa w Alpy [emoji6] szczególnie z juniorem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Dnia 18.12.2016 o 21:05, Plywak napisał: 84,6 kmh, no no, masz jakies nagranie z tego przejazdu ? patrząc na powtarzalność wyników z aplikacji nagranie nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi