paypal Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Jeżeli był ktoś z Was dziś na Skolnity proszę o relację - zastanawiam się nad wyjazdem jutro ale z informacji od znajomych którzy są w Wiśle na wszystkich stokach nieciekawie to wygląda a najlepsze warunki są podobno w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Był ktoś albo może jest w Małym Cichym? Jak warunki? Czy przetrwa do przyszłego weekendu? Mam pytanie odnośnie samej wioski i ośrodka, czy dzieci w wieku trochę ponad trzy lata będą miały co tam robić? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manias Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Cześć, Chciałbym wyskoczyć na narty gdzieś w PL góry od 28.02-06.03. Czy myślicie, że będą warunki do jazdy? - jeżeli tak, to gdzie najlepiej? - jeżeli nie, to ewentualnie gdzieś CZ / SK? będę wdzięczny za każdą pomoc / informacje / radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Czarny groń - bardzo ciekawy OSRODEK a na stoku można spotkać znakomitych SPORTOWCÓW - kto zgadnie ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Czarny groń 25 luty 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Czarny groń - bardzo ciekawy OSRODEK a na stoku można spotkać znakomitych SPORTOWCÓW - kto zgadnie ???? [ATTACH=CONFIG]28878[/ATTACH] Gruszka albo Totti :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Czarny gron koło Wadowic - dwie kanapy - lodowisko. blisko do muzeum PAPIEZA i na kremówki papieskie . Blisko do Szczyrku . wejdz na czarnygron.pl zobacz sobie na osrodek . tam ciagle pracuja armatki . W Białce tłok iwyższe ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Na Mosornym Groniu warunki dziś rano dobre i bardzo dobre. [ATTACH]28883[/ATTACH][ATTACH]28884[/ATTACH]Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Piotr Gruszka - znakomity siatkarz - kapitan reprezentacji POLSKI - bardzo skromny facet . tez kocha białe szaleństwo i z rodzinką lubi wyjazdy na narty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naczos Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 No to Panie kolego Andi widzieliśmy się dziś na Czarnym, nie wiem czy nie jechaliśmy nawet w busiku lub na wyciągu razem. Byłem od 8 do 10 z kolegą który jeździł na "parapecie". Sąsiąda tzn. Piotra Gruszki nie widziałem niestety, o ktorej się pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Cześć, Chciałbym wyskoczyć na narty gdzieś w PL góry od 28.02-06.03. Czy myślicie, że będą warunki do jazdy? - jeżeli tak, to gdzie najlepiej? - jeżeli nie, to ewentualnie gdzieś CZ / SK? będę wdzięczny za każdą pomoc / informacje / radę. Może się teraz tutaj na forum narażę, ale jeśli teraz na tydzień, to ja bym osobiście wybrał Białkę/Bukowinę. Na karnet TatrySki można wybrać różne ośrodki. Jurgów ma fajne czerwone trasy (przy plusie wytrzymują w dobrym stanie do południa) + przyjemna polanka na górze z talerzykiem. W Białce chyba jest najwięcej śniegu, a ten nowy stok Remiaszów przyjemny - Pasieki i Remiaszów powinny się trzymać dobrze przez cały dzień nawet przy plusie na termometrze. Na pozostałych nie jeździłem, ale przez tydzień można sprawdzać, jak się będzie znudzonym :-) Albo jeszcze pewniejsze warunki i różnorodne trasy to Chopok - ale to forumowicze bywający tam często wiedzą dokładniej. Oczywiście warunki to będą jeszcze pewnie też w większości małych stacji - od dwóch dni już nie ma takiego strasznego plusa i stoki przestały płynąć. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu, Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Pusty Szczyrk mimo ferii.Zdjęcia z soboty i dzisiejsze.Skrzyczne dzisiaj, ze szczytu czynna tylko trasa Fis i mimo małego ruchu prawie jak w Białce, bo całe towarzystwo Ondraszkowe szalało na Fis do grzebienia.Nie wyobrażam co będzie się tam działo w niedzielę.Bardzo fajnie można zjechać ze szczytu aż na dół dolin do nowego orczyka który chyba chodzi na pół gwizdka ( na Słowacji to zapier..) Dzisiaj nawet do kasy brak kolejki. Czerwona przejezdna (oficjalnie zamknięta), ale trzeba sobie znaleźć swój tor jazdy i uważać na minerały oraz podchodzących skiturowców 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 (edytowane) Czarny gron koło Wadowic ..... Dżizas Andi ,proszę nie bluźnij , bo Cię kiedyś w Andrychowie zahaltują i do Rzyk na narty nie wpuszczą :wink: Edytowane 25 Luty 2016 przez aklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 kazdy obywatel świata zna CITY WADOWICE ... oczywiscie masz racje RZYKI leżą kolo Andrychowa. ale powiedz komuś nad morzem WADOWICE a ANDRYCHÓW... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 mialem karnet od 11 -do 13.00 Około 12 widze na stoku faceta ponad 200 cm.. z racji zawodu WF MEN jestem wyczulony na pewne rzeczy. Potem w barze okolo 13.00 bez kasku podchodze i mówie cześć ..znam jeszcze doskonale innego siatkarza MATEUSZA M ... ale on nie jezdzi na nartach .Moze dam mu kiedys lekcje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Cześć, Chciałbym wyskoczyć na narty gdzieś w PL góry od 28.02-06.03. Czy myślicie, że będą warunki do jazdy? - jeżeli tak, to gdzie najlepiej? - jeżeli nie, to ewentualnie gdzieś CZ / SK? będę wdzięczny za każdą pomoc / informacje / radę. Polecam Ci Wisłę (Wiślański Skipass), Podhale i TatrySki (masz też w tym słowacką Bachledovą), Szczyrk (COS+SON). Ewentualnie Korbielów i Krynica-Zdrój (zupełnie inne miejsca, ale śnieg mają). Chyba, że planujesz Sudety - wtedy Czarna Góra, Zieleniec i ewentualnie Szklarska Poręba. Na Słowacji polecam Tatranską Łomnicę i Śtrbské Pleso. Na Chopoku ostatnio mocno wieje i dwie trasy są zamknięte z powodu wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 (edytowane) kazdy obywatel świata zna CITY WADOWICE ... oczywiscie masz racje RZYKI leżą kolo Andrychowa. ale powiedz komuś nad morzem WADOWICE a ANDRYCHÓW... ?? widzisz Andi , chodzi o odwieczny antagonizm pomiędzy Andrychowem a Wadowicami :smile: , więc nie dziw się , że pisząc taką bzdurę ( z mojego punktu widzenia ) , Andrychowianin MUSI zareagować :wink: A co do warunków , to na Polanie Pracicy , mylnie nazywanej Czarnym Groniem , który to (CzG) znajduje się mniej więcej na wysokości Ośrodka Wypoczynkowego , czyli niżej , bardziej na północ ( no ale co robi marketing : ) są one bardzo dobre . Edytowane 25 Luty 2016 przez aklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 antagonizmy DROGI kolego serdecznie przepraszam .. nie znałem tego UKŁADU. tak jest w calej POLSCE w kazdej gminie Kobiernice - Bujaków -spory Czaniec - Porąbka SLASK - Zagłebie itp wazne że warunki sie poprawiły na PRACIAKACH I CZARNYM GRONIU, jade za chwile do RZYK koło Andrychowa ,blisko Wadowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Kasina, był ktoś ostatnio, jak warunki ? Wybieram się jutro 9-13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Wisła Skolnity teraz Warunki na 3plus :raz miękko, raz twardo , na dole wyłażą brązowe placki, troche minerałów, ale da sie ominac, lepiej nie hamować po zewnętrznej na ostatnim zakręcie przed dolna stacją. W zasadzie koło 10 zaczął wyłazić lód i coraz więcej minerałów, stok rozmiękł co dla mnie poprawiło przyjemność z jazdy Rano śnieżyli Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orka Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Krótko, Rzyki dzisiaj warunki rewelacja, twardo i równo na całej szerokości stoku. O 8 temperatura ok. -4 a o 10 ok. -2. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Wisła Skolnity teraz alk Wisła Wisłą ale bardziej interesują mnie warunki jakie zostałeś u makaronów Będę za dwa tydnie w Bolzano to i znajdę trochę czasu na małe co nieco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Dzisiaj sprawdzam warun w Wiśle. Cieńków - warunki dobre, na ściance u góry mogą pojawić się przetarcia Klepki - warunki bardzo dobre Nowa Osada - warunki dobre. W kilku miejscach pojawiają się przetopy. Duży ruch. Stożek - twardo, bardzo twardo - bez kolejek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Wisła Wisłą ale bardziej interesują mnie warunki jakie zostałeś u makaronów Będę za dwa tydnie w Bolzano to i znajdę trochę czasu na małe co nieco Nie wrzucałem, bo byłem - znowu - w Andalo (jakieś zboczenie mam :wink: ). Ile można pisać o tej samej SN - ale oki, wrzucę w najbliższym czasie kilka fotek, bo było zaj...ście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 26 lutego CZARNY GRON na parkingu duzo aut...na trasie mnóstwo ludzi . doszło do jednej stluczki ktora widzialem - na stromym zjezdzie z 1 kanapy dwaj narciarze i facet z bólem barku ... WARUNKI wspaniałe .swiezy puch. piekne slońce . cudowny widok chmur. Na stoku rownież znakomity SIATKARZ z KET .. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi