marionen Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 56 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: W Szczyrku masz tylko dwa oświetlone stoki: nowe BSA oraz (mam dreszcze) Gilgotkę z kawałkiem nieźle nachylonej "7". Mam nadzieję, że słusznie wybierzesz. Sugestię Twoją pojąłem, ale nie wiem co Ania na to! Pozdrawiam serdecznie i wracaj do zdrowia, jeszcze w Twoje rejony dojadę jak przyjdzie stosowna pora! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 27 minut temu, artix napisał: No to nie moge sie nie zjawic Oczywiscie jezeli pozwolicie Po cichu liczyłem, że będziesz się kręcił jeszcze po okolicach. Mam nadzieję, że nie będę ogonem jak ostatnio! Dam znać jak załatwimy spanie. Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 1 godzinę temu, marionen napisał: Sugestię Twoją pojąłem, ale nie wiem co Ania na to! Co Ania na to? jedziemy do Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 (edytowane) Jestem na górze na Skrzyczne. Tu u góry śnieg, wiatr i mgła. Niżej deszcz [emoji299] Górne krzesło nie chodzi. Gdyby nie zła pogoda to całkiem fajna jazda Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] Edytowane 22 Luty 2017 przez artix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikos.Klimkus Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Dzisiaj miałem okazję pojeździć chwilę (ok 3 godz) w Kluszkowcach. Wszystkie trasy otwarte, ludzi niewiele. Warunki do jazdy słabe. Mokry lepki śnieg, miejscami wystający lód do tego deszcz. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Istebna-Zagroń Mogło być gorzej bo pogoda z rana nie była optymistyczna W Ustroniu lało jak scebra Ale już przy wyjeżdzie z Wisły bez opadów W Istebnej melduję się ciut przed 8,po karnecik i na wyciąg Godzinkę jeżdżę sam, potem parę osób Warunki określił bym na dobre z minusem,sporo przetarć w górnej części stoku Nie mają tam za dużo śniegu,oj nie mają Temperatura na lekkim plusie Ale jest szybki śnieg tak że można sobie było 2 godzinki całkiem fajnie pohasać 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Pogoda pogodą, ale koło 16-17 będziemy w Szczyrku. Nocleg w Panoramie. Wieczorne narty, ja chcę Golgotę, Ania BSA. Co przeważy... może Artix? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Mariusz,a co to za problem być na Golgocie z 1,5 godz i Bsa 1,5 godz No chyba że jeszcze jutro szusujecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 1 godzinę temu, marionen napisał: Pogoda pogodą, ale koło 16-17 będziemy w Szczyrku. Nocleg w Panoramie. Wieczorne narty, ja chcę Golgotę, Ania BSA. Co przeważy... może Artix? Mario, a co jutro w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Istebna-Złoty Groń B.dobre warunki na Złotym Groniu ,zupełnie odmienne do wczorajszej jazdy na Zagroniu Zdecydowanie więcej śniegu,wiedzą co z nim robić Pogoda z rana na małym plusie,ludzi do 10 mało Stok szybki,przygotowany jak powyżej Ps.Czy wiedzieliście że otwarli,przejęli trasy 6,7,przy górnej stacji jedziemy w lewo do orczyka Jak ktoś się wybiera na weekend polecam z rana 2,5 godz. karnecik sportowy za 35 zł Pogoda zapowiada się słoneczna,a i z rana będzie mrozik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 7 minut temu, marcinn napisał: Stok szybki,przygotowany jak powyżej... Marcinn - ciśniesz!!! Pięknie PS. Pozdrowienia z łóżka od nadal grypowego marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 4 godziny temu, marcinn napisał: No chyba że jeszcze jutro szusujecie 4 godziny temu, artix napisał: Mario, a co jutro w planach? Plan na jutro to COS! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 16-17 w Szczyrku nieaktualna, jak będziemy o 19 to max. Jesteśmy dalej w korku. A Golgota wygrała i co z tego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Co dłużej działa BSA czy SON. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 27 minutes ago, marionen said: Co dłużej działa BSA czy SON. SON: AKTUALNE GODZINY FUNKCJONOWANIA WYCIĄGÓW Zapraszamy w godz. 8:00-16:00 oraz na jazdę wieczorną na trasie nr 11 oraz nr 7 w godz. 16:00-20:00 ( ratrakowanie tras przed wieczorną jazdą odbywa się w godz. 16:30-17:00 ) BSA: do 21 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Ja dopiero wróciłem z Krakowa. Jutro chciałem wyskoczyć na Kasprowy, ale wieje jak cholera. Mario, daj znać jak tam z pogodą w Szczyrku. Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Trochę stare zdjęcia, ale może ktoś będzie chciał popatrzeć Tydzień temu tak było w Krynicy (pierwsze zdjęcie) i na Szrenicy (pozostałe): 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 1 minutę temu, artix napisał: Ja dopiero wróciłem z Krakowa. Jutro chciałem wyskoczyć na Kasprowy, ale wieje jak cholera. Mario, daj znać jak tam z pogodą w Szczyrku. Head Rally - Probably the best ski in the world 1 godzinę temu, marionen napisał: 16-17 w Szczyrku nieaktualna, jak będziemy o 19 to max. Jesteśmy dalej w korku. A Golgota wygrała i co z tego ! Aleście dali ciała, a ja tu czekam na relację... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 (edytowane) Relacje z Chyrowej i Puław: w wolniej chwili dodam jeszcze relacje z Laworty i rymanowskiej Bałucianki Edytowane 24 Luty 2017 przez Plywak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Pozdrawiam z Kasiny. Pusty stok.Troszke wieje ale jest super.Lekko zamrożony sztruks zamieniający się w firn. Nawet gwiazdy już wychodzą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 (edytowane) Wyglada na to ze jutro bezpieczniej bedzie wybrac sie do Scyrku Mario wyslij jakis nr na priv. Edytowane 24 Luty 2017 przez artix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Aleście dali ciała, a ja tu czekam na relację... Nie tak do końca dzielny Góralu. Jednak dojechaliśmy, ale z uwagi na porę Golgota musi poczekać na inny termin. Może razem ją kiedyś poujeżdżamy! Szczyrk wieczorową porą pięknie się prezentuje. Pojechaliśmy prosto na BSA. Mi się podobało, choć pani w kasie ostrzegała, że warunki trudne. Po drodze oprócz korków, były chmury, deszcz, śnieg, słońce i wiatr, ale ważne że dojechaliśmy. Edytowane 24 Luty 2017 przez marionen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 To nasz drugi raz w Szczyrku, ale pierwszy w zimie. Mam nadzieję, że nie ostatni. Temperatura na małym plusie kolejek do wyciągu brak, na trasie do 20 jednak sporo ludzi. Czasami pada śnieg, wiatr ucichł, widoczność dobra. Trasy przy BSA dobrze oświetlone, sądzę, że lampy ledowe lepiej się sprawdzają od tych w Czarnej Górze. Brakuje mi tylko śniegu naturalnego, bo ten sztuczny przy tej temperaturze to kasza i cukier. Na trasie tam gdzie gładko to lód. Jak nie ma lodu, to są odsypy i muldy. Ja się wychowywałem w takich warunkach. Jak nie ma innych to lubię takie. Kwadrans po 20 stok powoli opustoszał i do 21 było już super. Najgorsze warunki były na odcinku gdzie łączy się czerwona z niebieską, aż do tunelu. Może było tak, ponieważ część trasy była wygrodzona na zawody w gigancie i na tym odcinku było wąsko. Mimo to jestem zachwycony, że wreszcie mogę śmigać w Szczyrku. Wygląd BSA industrialny Nie wiem czy ostatni zjeżdżaliśmy ze stoku, ale bez wątpienia ostatni wyjeżdżaliśmy z parkingu. Myślę, że jutro też będzie świetnie. Pozdrawiam serdecznie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Czemu znać nie dajecie? Mam rzut beretem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Marionen ja dzisiaj jestem w Szczyrku w SON. Chętnie się spotkam z Wami i oprowadzę po trasach. Tel. podałem na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi